Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЕД БАУ АГРО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203383495
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203383495 от 2021-09-13 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 27, 2015 10:07
Наименование
БЕД БАУ АГРО
Транслитерация
Bed Bau Agro Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, Славейков, 4, ет. 4 Виж на картата
Има 23 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
селскостопанска и животновъдна дейност и реализация на продукцията, внос а износ на живи животни; търговия на едро и дребно с месо и месни изделия, търговия със зърнени култури и семена на едро и ... селскостопанска и животновъдна дейност и реализация на продукцията, внос а износ на живи животни; търговия на едро и дребно с месо и месни изделия, търговия със зърнени култури и семена на едро и дребно, производство и преработка на хранителни продукти, месо и месни продукти, преработка и консервиране на плодове и зеленчуци, мелничарски продукти, хляб и хлебни изделия, търговия на едро с фуражи, търговско представителство и посредничество, както и всяка друга търговска дейност, разрешена от закона, след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАНЬО ВЕНЦИСЛАВОВ АЛЕКСАНДРОВ
Едноличен собственик на капитала
ВАНЬО ВЕНЦИСЛАВОВ АЛЕКСАНДРОВ
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЕД БАУ АГРО ЕООД на латиница "Bed Bau Agro Ltd" с ЕИК/ПИК 203383495 е основана на 27 Януари 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БЕД БАУ", но на 15 Септември 2021 година то бива сменено на сегашното "БЕД БАУ АГРО". Седалището на компанията се намира в гр. Търговище, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2015-01-27
Регистрация на фирмата

2021-09-13
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203383495 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-09-15
Промяна наименование
Името се сменя от БЕД БАУ на БЕД БАУ АГРО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Голямо градище, КИРИЛ И МЕТОДИЙ, 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, Славейков, 4, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- строително предпрнемачество на промишлени, инфраструктурни и граждански проекти; изграждане на всякакъв вид строителни обекти до „ключ"; реконструкции, рехабнлитации, монтажни и ремонтни дейности във всички области на строителството; заготовка и монтаж на индустриални метални конструкции; предоставяне на посреднически услуги по наемане и насочване на търсещи работа лица в Република България и в други държави от Европейския съюз за всичка икономически отрасли; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; проучване на пазари, водене на търговски преговори; посредническа дейност при реализация на търговски сделки и договори; внос в износ на стоки, материали и продукти; агентство и представителство в страната и чужбина и всички други търговски дейности, незабранени от закона, след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв.
+ селскостопанска и животновъдна дейност и реализация на продукцията, внос а износ на живи животни; търговия на едро и дребно с месо и месни изделия, търговия със зърнени култури и семена на едро и дребно, производство и преработка на хранителни продукти, месо и месни продукти, преработка и консервиране на плодове и зеленчуци, мелничарски продукти, хляб и хлебни изделия, търговия на едро с фуражи, търговско представителство и посредничество, както и всяка друга търговска дейност, разрешена от закона, след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма