Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Плаза Уест ЕАД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203390212
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203390212 от 2015-01-30 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
January 30, 2015 13:28
Наименование
Плаза Уест
Транслитерация
Plaza West EAD
Правна форма
Еднолично акционерно дружество (ЕАД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Бяло поле, 3, ет. 2 Виж на картата
Има 48 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Придобиване и управление на недвижими имоти, стоки или други движими вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, експлоатация, управление и отдаване под наем на н... Придобиване и управление на недвижими имоти, стоки или други движими вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, експлоатация, управление и отдаване под наем на недвижими имоти, собственост на дружеството, както и всякакви други свързани или спомагателни дейности разрешени от българското законодателство при съобразяване и спазване на всякакви лицензионни, регистрационни или други изисквания. прочети още скрии
Съвет на директорите
Георгиос Митренас (свързан с 4 фирми)
Маркос Хитас (свързан с 3 фирми)
Георгиос Мелас (свързан с 3 фирми)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
Стърлинг Пропъртис България ЕООД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
11,505,740 лева (11,505,740 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Плаза Уест ЕАД на латиница "Plaza West EAD" с ЕИК/ПИК 203390212 е основана на 30 Януари 2015 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 11,505,740 лева.

Хронология

2015-01-30
Регистрация на фирмата
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203390212 на основание друго от ЗДДС

2015-09-28
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от АД на ЕАД
Промяна предмет на дейност
- Придобиване и управление на недвижими имоти, стоки или други движими вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, експлоатация, управление и отдаване под наем на недвижими имоти, собственост на дружеството; търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, консултантска дейност, както и всички останали дейности, разрешени от българското законодателство при съобразяване и спазване на всякакви лицензионни, регистрационни или други изисквания.
+ Придобиване и управление на недвижими имоти, стоки или други движими вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, експлоатация, управление и отдаване под наем на недвижими имоти, собственост на дружеството, както и всякакви други свързани или спомагателни дейности разрешени от българското законодателство при съобразяване и спазване на всякакви лицензионни, регистрационни или други изисквания.

2016-02-04
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма