Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЪРВИСИС КОНТРАКТС УОРК ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203391459
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203391459 от 2015-04-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 2, 2015 11:24
Наименование
СЪРВИСИС КОНТРАКТС УОРК
Транслитерация
SERVICES CONTRACTS WORK
Оборот
0 лв. оборот (641,000 лв. печалба) за 2019 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Александър Стамболийски, 128, ет. 1 Виж на картата
Има 65 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Изработка, изграждане, обработка и монтаж на метални и неметални изделия, както и олекотени сплави. Всякакви видове заваръчни дейности, боядисване и пясъкоструене. Изработка, изграждане, ... Изработка, изграждане, обработка и монтаж на метални и неметални изделия, както и олекотени сплави. Всякакви видове заваръчни дейности, боядисване и пясъкоструене. Изработка, изграждане, обработка и монтаж на метални, неметални и дървени дограми. Управление и организация на цехове за поддръжка и поправка на изделия от неръждаема стомана, охлаждащи машини от всякакъв вид. Извършване на дейности по корабостроене, управление на сухи докове, пристанищни съоръжения, чрез използване на движими или прикрепени механични средства.Дружеството ще може също така да проектира, монтира, разпространява, преработва и поддържа електрически съоръжения за градска и промишлена среда, а така също и производствени съоръжения; транспорт, дистрибуция и използване на електрическа енергия, на всякакви радио-телевизионни и електронни съоръжения, антени и гръмоотводи. Проектиране, монтаж, разпространение, преработка и поддръжка на средства за отопление и климатици с течни флуиди, въздух или газ и от всякакъв характер и естество. Дейности по изграждане, поддръжка, поправка, модернизация, преструктуриране, обзавеждане, поставяне на подови настилки и изолация на всякакви кораби и лодки, в корабостроителници и пристанищни райони, в полза на публични и частни лица. Търговия на дребно и на едро с метални изделия и всякакви железарии, включително работни инструменти, строителни материали, бои, оцветители, дървен материал и т.н. Извършване на всякакви услуги по почистване. Дружеството може да осъществява търговско представителство и посредничество, както и всички други позволени от закона търговски дейности. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛОРЕНЦО РОЗА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: КОРРАДО РОЗА 40.00 лв - 40.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЛОРЕНЦО РОЗА 60.00 лв - 60.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЛОРЕНЦО РОЗА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2019 0 641,000 -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЪРВИСИС КОНТРАКТС УОРК ООД на латиница "SERVICES CONTRACTS WORK" с ЕИК/ПИК 203391459 е основана на 2 Февруари 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЖЕСТИОНИ ИНДУСТРИАЛИ", но на 18 Септември 2015 година то бива сменено на сегашното "СЪРВИСИС КОНТРАКТС УОРК". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2019 година е в размер на 0 лв.

Хронология

2015-02-02
Регистрация на фирмата

2015-04-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203391459 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2015-09-18
Промяна наименование
Името се сменя от ДЖЕСТИОНИ ИНДУСТРИАЛИ на СЪРВИСИС КОНТРАКТС УОРК
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Емил Де Лавеле, 18А, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Емил Де Лавеле, 18А, ет. 3
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Предпроектни проучвания и проектиране, разпространение, изграждане, монтиране, поддръжка и управление – за собствена сметка или за сметка на трети лица, на съоръжения за производство и доставка на енергия, произведена от всякакви източници; Предпроектни проучвания и диагностика в областта на енергийната ефективност и съответното планиране на дейности по подобряване на енергийната ефективност на сгради на промишлени съоръжения; Услуги и консултации относно енергийната ефективност и енергоспестяването; Услуги и консултации по глобално обслужване дейността на предприятията и системи за управление; провеждане на обучения в областта на естествени науки, инженерство, информатика, физика, химия, биология, геология, архитектура и икономика; Интегрирани инженерни услуги по поддръжка на съоръжения, вещи и структури; инженерни услуги в областта на технологиите, свързани с околната среда, енергетиката, екологията, промишлеността и информатиката; Изработване на електронни счетоводни продукти, проектни проучвания, пазарни проучвания, организационно консултиране, анализи, изследване и съдействие за подаване на искания за финансиране, подбор и обучение на персонала, архивиране на данни и документи от всякакъв вид, включително и чрез използването на електронни средства; организиране на семинари, конвенции и курсове по професионално обучение; Освен това, дружеството може: Да извършва всякакви търговски сделки, свързани с предмета му на дейност, както и всякакви сделки с недвижими имоти, движими вещи, с промишлен или финансов характер с банкови и кредитни институции, включително сключване на договори за учредяване на ипотека; придобиване и разпореждане с дялови участия в български или чуждестранни дружества, вече учредени или в процес на учредяване;Да предоставя реални гаранции или да поръчителства в полза на трети лица, включително и за сметка и като гаранция по задължения на трети лица; Да придобива и използва лицензии, ексклузивни права, марки и патенти от всякакъв вид и тип. Може да извършва всякакви търговски сделки, сделки с предприятия, движими вещи и недвижими имоти, които бъдат счетени за необходими или полезни за постигане предмета на дейност. Дружеството може да осъществява и всички други позволени от закона търговски дейности. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.
+ Изработка, изграждане, обработка и монтаж на метални и неметални изделия, както и олекотени сплави. Всякакви видове заваръчни дейности, боядисване и пясъкоструене. Изработка, изграждане, обработка и монтаж на метални, неметални и дървени дограми. Управление и организация на цехове за поддръжка и поправка на изделия от неръждаема стомана, охлаждащи машини от всякакъв вид. Извършване на дейности по корабостроене, управление на сухи докове, пристанищни съоръжения, чрез използване на движими или прикрепени механични средства.Дружеството ще може също така да проектира, монтира, разпространява, преработва и поддържа електрически съоръжения за градска и промишлена среда, а така също и производствени съоръжения; транспорт, дистрибуция и използване на електрическа енергия, на всякакви радио-телевизионни и електронни съоръжения, антени и гръмоотводи. Проектиране, монтаж, разпространение, преработка и поддръжка на средства за отопление и климатици с течни флуиди, въздух или газ и от всякакъв характер и естество. Дейности по изграждане, поддръжка, поправка, модернизация, преструктуриране, обзавеждане, поставяне на подови настилки и изолация на всякакви кораби и лодки, в корабостроителници и пристанищни райони, в полза на публични и частни лица. Търговия на дребно и на едро с метални изделия и всякакви железарии, включително работни инструменти, строителни материали, бои, оцветители, дървен материал и т.н. Извършване на всякакви услуги по почистване. Дружеството може да осъществява търговско представителство и посредничество, както и всички други позволени от закона търговски дейности. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.

2017-09-13
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2018-05-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Емил Де Лавеле, 18А, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Цар Самуил, 50, бл. -, вх. Г, ет. 1

2020-10-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Цар Самуил, 50, бл. -, вх. Г, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Александър Стамболийски, 128, ет. 1

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма