Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР„ОМЕГА" ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
203391606
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 2, 2015 11:48
Наименование
МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР„ОМЕГА"
Транслитерация
MEDICAL AND DENTAL CENTER "OMEGA" LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Видин, ул. НАЙЧО ЦАНОВ, 12 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
ИЗВЪРШВАНЕ НА ИЗВЪНБОЛНИЧНА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ И ИЗВЪНБОЛНИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ, В ТОВА ЧИСЛО: ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА, ДИАГНОСТИКА, ЛЕЧЕНИЕ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ И НАБЛЮДЕНИЕ НА БОЛНИ, КОНС... ИЗВЪРШВАНЕ НА ИЗВЪНБОЛНИЧНА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ И ИЗВЪНБОЛНИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ, В ТОВА ЧИСЛО: ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА, ДИАГНОСТИКА, ЛЕЧЕНИЕ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ И НАБЛЮДЕНИЕ НА БОЛНИ, КОНСУЛТАЦИЯ И ПРОФИЛАКТИКА; ИЗГОТВЯНЕ ПРЕДПИСАНИЯ ЗА ЛАБОРАТОРИИ И ДРУГИ ВИДОВЕ МЕДИЦИНСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ; НАСОЧВАНЕ НА ПАЦИЕНТИ ЗА КОНСУЛТАТИВНА И БОЛНИЧНА ПОМОЩ; ХОСПИТАЛИЗИРАНЕ НА ПАЦИЕНТИТЕ В БОЛНИЧНО ЗАВЕДЕНИЕ, КОГАТО ЦЕЛТА НА ЛЕЧЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОСТИГНАТА В АМБУЛАТОРНИ И ДОМАШНИ УСЛОВИЯ; ИЗДАВАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ ДОКУМЕНТИ СВЪРЗАНИ С ГОРНИТЕ ДЕЙНОСТИ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ СВЪРЗАНА С МЕДИЦИНСКИ ДЕЙНОСТИ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДАНЧО БОРИСОВ КЕЧАШКИ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПРОЛЕТКА НАЙДЕНОВА ЗАРОВА (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5 лева (5 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР„ОМЕГА" ЕООД на латиница "MEDICAL AND DENTAL CENTER "OMEGA" LTD" с ЕИК/ПИК 203391606 е основана на 2 Февруари 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР„ОМЕГА ДЕНТА"", но на 20 Януари 2016 година то бива сменено на сегашното "МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР„ОМЕГА"". Седалището на компанията се намира в гр. Видин, а началният внесен капитал е в размер на 5 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - June 1, 2018 07:51
Годишен финансов отчет - August 4, 2017 12:37
Годишен финансов отчет - August 4, 2017 12:34

Хронология

2015-02-02
Регистрация на фирмата

2016-01-20
Промяна наименование
Името се сменя от ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР„ОМЕГА ДЕНТА" на МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР„ОМЕГА"
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА ИЗВЪНБОЛНИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ, В ТОВА ЧИСЛО: ДИАГНОСТИКА, ЛЕЧЕНИЕ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ И НАБЛЮДЕНИЕ НА БОЛНИ, КОНСУЛТАЦИЯ И ПРОФИЛАКТИКА; ИЗГОТВЯНЕ ПРЕДПИСАНИЯ ЗА ЛАБОРАТОРИИ И ДРУГИ ВИДОВЕ МЕДИЦИНСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ; НАСОЧВАНЕ НА ПАЦИЕНТИ ЗА КОНСУЛТАТИВНА И БОЛНИЧНА ПОМОЩ; ХОСПИТАЛИЗИРАНЕ НА ПАЦИЕНТИТЕ В БОЛНИЧНО ЗАВЕДЕНИЕ, КОГАТО ЦЕЛТА НА ЛЕЧЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОСТИГНАТА В АМБУЛАТОРНИ И ДОМАШНИ УСЛОВИЯ; ИЗДАВАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ ДОКУМЕНТИ СВЪРЗАНИ С ГОРНИТЕ ДЕЙНОСТИ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ СВЪРЗАНА С МЕДИЦИНСКИ ДЕЙНОСТИ.
+ ИЗВЪРШВАНЕ НА ИЗВЪНБОЛНИЧНА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ И ИЗВЪНБОЛНИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ, В ТОВА ЧИСЛО: ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА, ДИАГНОСТИКА, ЛЕЧЕНИЕ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ И НАБЛЮДЕНИЕ НА БОЛНИ, КОНСУЛТАЦИЯ И ПРОФИЛАКТИКА; ИЗГОТВЯНЕ ПРЕДПИСАНИЯ ЗА ЛАБОРАТОРИИ И ДРУГИ ВИДОВЕ МЕДИЦИНСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ; НАСОЧВАНЕ НА ПАЦИЕНТИ ЗА КОНСУЛТАТИВНА И БОЛНИЧНА ПОМОЩ; ХОСПИТАЛИЗИРАНЕ НА ПАЦИЕНТИТЕ В БОЛНИЧНО ЗАВЕДЕНИЕ, КОГАТО ЦЕЛТА НА ЛЕЧЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОСТИГНАТА В АМБУЛАТОРНИ И ДОМАШНИ УСЛОВИЯ; ИЗДАВАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ ДОКУМЕНТИ СВЪРЗАНИ С ГОРНИТЕ ДЕЙНОСТИ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ СВЪРЗАНА С МЕДИЦИНСКИ ДЕЙНОСТИ.

2018-06-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Видин, ул. НАЙЧО ЦАНОВ, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Видин, ул. НАЙЧО ЦАНОВ, 12

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма