Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛИВИНГ ЛАРДЖ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203401954
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 9, 2015 10:24
Наименование
ЛИВИНГ ЛАРДЖ
Транслитерация
LIVING LARGE
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Владая, БЕЛИ БРЕГ, 9 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешно и външнотърговска дейност със всякакъв вид стоки; сделки с недвижими имоти и с движими вещи в първоначален, преработен или обработен вид, в страната или в чужбина; продажба на стоки от со... Вътрешно и външнотърговска дейност със всякакъв вид стоки; сделки с недвижими имоти и с движими вещи в първоначален, преработен или обработен вид, в страната или в чужбина; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни, складови и превозни сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски сделки; сделки с интелектуална собственост; придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; търговско представителство и посредничество; лизинг и всички други незабранени от закона дейности, като за тези, за които се изисква разрешение на държавен орган, след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ СТЕФАНОВ ВАСИЛЕВ (свързан с 7 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Венцислав Цветомиров Матеев 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Петър Иванов Тенев 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ СТЕФАНОВ ВАСИЛЕВ (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛИВИНГ ЛАРДЖ ЕООД на латиница "LIVING LARGE" с ЕИК/ПИК 203401954 е основана на 9 Февруари 2015 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в с. Владая, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2015-02-09
Регистрация на фирмата

2019-07-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Бурел, 42, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, с. Владая, БЕЛИ БРЕГ, 9
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Фитнес услуги, управление и поддръжка на фитнес студия,търговия,производство и продажба на фитнес уреди и аксесоари , сервизни и други услуги ,търговия на едро и дребно,търговско представителство,строителство,транспорт,хотелиерство, ресторантьорство,както и всякаква друга дейност незабранена от закона.
+ Вътрешно и външнотърговска дейност със всякакъв вид стоки; сделки с недвижими имоти и с движими вещи в първоначален, преработен или обработен вид, в страната или в чужбина; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни, складови и превозни сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски сделки; сделки с интелектуална собственост; придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; търговско представителство и посредничество; лизинг и всички други незабранени от закона дейности, като за тези, за които се изисква разрешение на държавен орган, след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма