Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЪРЗО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203404217
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203404217 от 2017-09-14 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 10, 2015 10:07
Наименование
БЪРЗО
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, бл. 117, вх. А, ет. 1 Виж на картата
Има 28 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Разработка и експлоатация на уеб-сайтове за обяви, рекламни услуги, посредническа дейност при намиране на работа в страната и чужбина (след получаване на лиценз), превозваческа дейност на пътниц... Разработка и експлоатация на уеб-сайтове за обяви, рекламни услуги, посредническа дейност при намиране на работа в страната и чужбина (след получаване на лиценз), превозваческа дейност на пътници в страната и в чужбина, строителство, дизайн, вътрешно и външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество, както и всички дейности, незабранени от закона, като за дейностите, за които се изисква лиценз или друг вид разрешение по закон, дружеството извършва дейност единствено след получаването на съответния лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Мария Иванова Филчев (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИВАН ПЕТРОВ ФИЛЧЕВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЪРЗО ЕООД с ЕИК/ПИК 203404217 е основана на 10 Февруари 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2015-02-10
Регистрация на фирмата

2015-03-05
Промяна предмет на дейност
- ФОТОГРАФСКА ДЕЙНОСТ, РЕКЛАМНИ УСЛУГИ, ДИЗАЙН, ТЪРГОВИЯ СЪС СПЕЦИАЛИЗИРАНО ОСВЕТЛЕНИЕ, ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВОИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, КАТО ЗА ДЕЙНОСТИТЕ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА ЛИЦЕНЗ ИЛИ ДРУГ ВИД РАЗРЕШЕНИЕ ПО ЗАКОН, ДРУЖЕСТВОТО ИЗВЪРШВА ДЕЙНОСТ ЕДИНСТВЕНО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО НА СЪОТВЕТНИЯ ЛИЦЕНЗ.
+ Разработка и експлоатация на уеб-сайтове за обяви, рекламни услуги, посредническа дейност при намиране на работа в страната и чужбина (след получаване на лиценз), строителство, дизайн, вътрешно и външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество, както и всички дейности, незабранени от закона, като за дейностите, за които се изисква лиценз или друг вид разрешение по закон, дружеството извършва дейност единствено след получаването на съответния лиценз.

2016-02-17
Промяна предмет на дейност
- Разработка и експлоатация на уеб-сайтове за обяви, рекламни услуги, посредническа дейност при намиране на работа в страната и чужбина (след получаване на лиценз), строителство, дизайн, вътрешно и външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество, както и всички дейности, незабранени от закона, като за дейностите, за които се изисква лиценз или друг вид разрешение по закон, дружеството извършва дейност единствено след получаването на съответния лиценз.
+ Разработка и експлоатация на уеб-сайтове за обяви, рекламни услуги, посредническа дейност при намиране на работа в страната и чужбина (след получаване на лиценз), превозваческа дейност на пътници в страната и в чужбина, строителство, дизайн, вътрешно и външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество, както и всички дейности, незабранени от закона, като за дейностите, за които се изисква лиценз или друг вид разрешение по закон, дружеството извършва дейност единствено след получаването на съответния лиценз.

2017-09-14
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203404217 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма