Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПРОПЪРТИ ИНЖЕНЕРИНГ 07 ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203423541
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203423541 от 2015-03-10 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
February 23, 2015 10:40
Наименование
ПРОПЪРТИ ИНЖЕНЕРИНГ 07 ГРУП
Транслитерация
PROPERTY ENGINEERING 07 GROUP Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Всеволод Гаршин, 1 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Строителство, сделки с недвижими имоти и управление, доставка, монтаж, сервиз и поддръжка на климатични системи, консултантска дейност, търговско представителство на български и чужди физич... Строителство, сделки с недвижими имоти и управление, доставка, монтаж, сервиз и поддръжка на климатични системи, консултантска дейност, търговско представителство на български и чужди физически и юридически лица, вътрешна и външна търговия със стоки и услуги, комисионерство и посредничество, инженеринг, изработване на уеб страници и поддръжка, организиране на мероприятия, разработване и менажиране на проекти, строителна, хотелиерска, маркетинг, реклама и други търговски дейности, не забранени от законодателството на Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Васил Гълъбов Цветков (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Васил Гълъбов Цветков (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПРОПЪРТИ ИНЖЕНЕРИНГ 07 ГРУП ЕООД на латиница "PROPERTY ENGINEERING 07 GROUP Ltd." с ЕИК/ПИК 203423541 е основана на 23 Февруари 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2015-02-23
Регистрация на фирмата

2015-03-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203423541 на основание друго от ЗДДС

2015-12-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Янко Сакъзов, 20А, бл. ., вх. ., ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Всеволод Гаршин, 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- консултантска дейност, търговско представителство на български и чужди физически и юридически лица, вътрешна и външна търговия със стоки и услуги, сделки с недвижими имоти и управление, комисионерство и посредничество, инженеринг, доставка, монтаж, сервиз и поддръжка на климатични системи, изработване на уеб страници и поддръжка, организиране на мероприятия, разработване и менажиране на проекти, строителна, хотелиерска, маркетинг, реклама и други търговски дейности, не забранени от законодателството на Република България.
+ Строителство, сделки с недвижими имоти и управление,доставка, монтаж, сервиз и поддръжка на климатични системи, консултантска дейност, търговско представителство на български и чужди физически и юридически лица, вътрешна и външна търговия със стоки и услуги, комисионерство и посредничество, инженеринг, изработване на уеб страници и поддръжка, организиране на мероприятия, разработване и менажиране на проекти, строителна, хотелиерска, маркетинг, реклама и други търговски дейности, не забранени от законодателството на Република България.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма