Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛИТ ПРОДЖЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203427931
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203427931 от 2015-08-04 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 25, 2015 10:53
Наименование
ЕЛИТ ПРОДЖЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ
Транслитерация
ЕLITE PROJECT ENGINEERING L.t.d
Оборот
858,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Георги Бенковски, 14 Виж на картата
Има 45 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
7022 - КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ ПО СТОПАНСКО И ДРУГО УПРАВЛЕНИЕ
Предмет на дейност
Проектиране, дизайн и реализация на мебели и аксесоари за мебели, импорт- експорт, търговия, както на едро така и на дребно на мебели и оборудване за дома и офиса, оборудване за спортни зали... Проектиране, дизайн и реализация на мебели и аксесоари за мебели, импорт- експорт, търговия, както на едро така и на дребно на мебели и оборудване за дома и офиса, оборудване за спортни зали, отдаване собствени марки и патенти за временно и възмездно ползване и/или продажба. Покупко-продажба на плавателни съдове от всякакъв вид и род, отдаване под наем на плавателни сьдове с и без екипаж, организиране на круизи. Покупко-продажба и отдаване под наем на моторни превозни средства от всякакъв вид. Изграждане, поддръжка, ремонтиране, проектиране и управление на: жилищни, търговски, индустриални, обществени и частни сгради и инфраструктури; соларни, фотоволтаични, вятърни инсталации, ВиК, отоплителни и климатични инсталации, климатизация, охладителни системи, пожароизвестителни инсталации, телефонни инсталации, охранителни и видеонаблюдателни инсталации, осветителни инсталации, системи за автоматизация, охрана и дистанционно управление, електрически инсталации, електромеханични, битови и индустриални електронни инсталации, видео-домофонни системи, системи за автоматизация и контрол за всякакъв вид индустриално и битово приложение, инсталации за телефонни централи, телевизионни антени, вътрешни газови инсталации, мълниезащитни инсталации, звуко измервателни системи и енергоспестяващи инсталации; Доставка, монтиране, поддръжка, внос и износ, тьрговия на едро и дребно на всякакви материали, свързани със строителната дейност, ВиК, енергийни, електрически и електронни инсталации. Организиране на изложби, панаири, конференции, мероприятия за промотиране и разпространение и управление на дейности за популяризиране и разпространение на присъщите на дружеството дейност и разпространение на продукти на местни и чуждестранни дружества. Отдаване под наем и мениджмънт на места за паркиране и престой на всякакъв вид лодки. Дружеството може също така, извън основната си дейност, с цел постигане на дружествените цели да извършва всякакви индустриални и търговски операции, с недвижими и движими имоти, финансови операции, както и всякакви други дейности, незабранени от действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Франческо Фратини (свързан с 39 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: РАФФАЕЛО МАРЧЕЛО АЛЕСАНДРО ТОНЯКА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: "ДИНАМО ГРУП" ООД 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 12 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МАРТИНА ПАВАНЕЛО (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 858,000 42800% - -
2020 2,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛИТ ПРОДЖЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД на латиница "ЕLITE PROJECT ENGINEERING L.t.d" с ЕИК/ПИК 203427931 е основана на 25 Февруари 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ГЛОБАЛ КОНТЕЙНЕРС МЕНИДЖМЪНТ", но на 3 Април 2019 година то бива сменено на сегашното "ЕЛИТ ПРОДЖЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 858,000 лв.

Хронология

2015-02-25
Регистрация на фирмата

2015-03-11
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2015-08-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203427931 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2015-09-30
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

2016-09-10
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-04-03
Промяна наименование
Името се сменя от ГЛОБАЛ КОНТЕЙНЕРС МЕНИДЖМЪНТ на ЕЛИТ ПРОДЖЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, СТЕФАН КАРАДЖА, 7, вх. В, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, Николай Хайтов, 2, вх. В, ет. 11
Промяна предмет на дейност
- ВЪНШНОТЪРГОВСКА, КОНСУЛТАНТСКА И ЕКСПЕРТНА ДЕЙНОСТ, АГЕНСТВО И ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, МАРКЕТИНГ, ТЪРГОВИЯ С ПОТРЕБИТЕЛСКИ СТОКИ, ВНОС И ИЗНОС, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, УПРАВЛЕНИЕ НА ПОРЪЧКИ И КАРГО, СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Проектиране, дизайн и реализация на мебели и аксесоари за мебели, импорт- експорт, търговия, както на едро така и на дребно на мебели и оборудване за дома и офиса, оборудване за спортни зали, отдаване собствени марки и патенти за временно и възмездно ползване и/или продажба. Покупко-продажба на плавателни съдове от всякакъв вид и род, отдаване под наем на плавателни сьдове с и без екипаж, организиране на круизи. Покупко-продажба и отдаване под наем на моторни превозни средства от всякакъв вид. Изграждане, поддръжка, ремонтиране, проектиране и управление на: жилищни, търговски, индустриални, обществени и частни сгради и инфраструктури; соларни, фотоволтаични, вятърни инсталации, ВиК, отоплителни и климатични инсталации, климатизация, охладителни системи, пожароизвестителни инсталации, телефонни инсталации, охранителни и видеонаблюдателни инсталации, осветителни инсталации, системи за автоматизация, охрана и дистанционно управление, електрически инсталации, електромеханични, битови и индустриални електронни инсталации, видео-домофонни системи, системи за автоматизация и контрол за всякакъв вид индустриално и битово приложение, инсталации за телефонни централи, телевизионни антени, вътрешни газови инсталации, мълниезащитни инсталации, звуко измервателни системи и енергоспестяващи инсталации; Доставка, монтиране, поддръжка, внос и износ, тьрговия на едро и дребно на всякакви материали, свързани със строителната дейност, ВиК, енергийни, електрически и електронни инсталации. Организиране на изложби, панаири, конференции, мероприятия за промотиране и разпространение и управление на дейности за популяризиране и разпространение на присъщите на дружеството дейност и разпространение на продукти на местни и чуждестранни дружества. Отдаване под наем и мениджмънт на места за паркиране и престой на всякакъв вид лодки. Дружеството може също така, извън основната си дейност, с цел постигане на дружествените цели да извършва всякакви индустриални и търговски операции, с недвижими и движими имоти, финансови операции, както и всякакви други дейности, незабранени от действащото законодателство.

2019-05-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, Николай Хайтов, 2, вх. В, ет. 11
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, Фредерик Жолио Кюри, 17, бл. 2, ет. 6

2020-06-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, Фредерик Жолио Кюри, 17, бл. 2, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Георги Бенковски, 14
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-11-13
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-10-18
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма