Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НЕТИПИЧЕН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203435230
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 4, 2015 11:48
Наименование
НЕТИПИЧЕН
Транслитерация
NETIPICHEN EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Балша, 42, ет. 5 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предпечатна подготовка и графичен дизайн, рекламна дейност, разработка, адаптация, уеб дизайн, покупка на стоки с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, продажба... Предпечатна подготовка и графичен дизайн, рекламна дейност, разработка, адаптация, уеб дизайн, покупка на стоки с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, представителство на чуждестранни и местни юридически и физически лица, търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки и услуги, консултантска дейност, участие в програми; външно-икономическа дейност, включително образуване и участие в задгранични дружества в страната и чужбина; агентство на чуждестранни юридически лица; извършване на туристически услуги; туристическа агентска дейност; извършване на услуги за населението, транспортни услуги, мениджмънт и маркетингова дейност, търговско представителство, както и всяка друга дейност незабранена със закон или друг нормативен акт. При условие, че ако за извършване на някоя от дейностите се изисква регистрация, разрешение или лиценз, то тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Елиза Месроб Дермесробян (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Елиза Месроб Дермесробян (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НЕТИПИЧЕН ЕООД на латиница "NETIPICHEN EOOD" с ЕИК/ПИК 203435230 е основана на 4 Март 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТРЕНДИ-СТАЙЛ", но на 26 Април 2022 година то бива сменено на сегашното "НЕТИПИЧЕН". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2015-03-04
Регистрация на фирмата

2022-04-26
Промяна наименование
Името се сменя от ТРЕНДИ-СТАЙЛ на НЕТИПИЧЕН
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. П.Ю.Тодоров, бл. 4 (търговски обект)
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Балша, 42, ет. 5

2023-08-03
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Извършване на фризьорски и козметични услуги, маникюр и педикюр, представителство на чуждестранни и местни юридически и физически лица, търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки и услуги, консултантска дейност; рекламна дейност, участие в програми; външно-икономическа дейност, включително образуване и участие в задгранични дружества в страната и чужбина; агентство на чуждестранни юридически лица; извършване на туристически услуги; туристическа агентска дейност; извършване на услуги за населението, транспортни услуги, маркетингова и мениджмънтска дейност, търговско представителство, както и всяка друга дейност незабранена със закон или друг нормативен акт. При условие, че ако за извършване на някоя от дейностите се изисква регистрация, разрешение или лиценз, то тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз.
+ Предпечатна подготовка и графичен дизайн, рекламна дейност, разработка, адаптация, уеб дизайн, покупка на стоки с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, представителство на чуждестранни и местни юридически и физически лица, търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки и услуги, консултантска дейност, участие в програми; външно-икономическа дейност, включително образуване и участие в задгранични дружества в страната и чужбина; агентство на чуждестранни юридически лица; извършване на туристически услуги; туристическа агентска дейност; извършване на услуги за населението, транспортни услуги, мениджмънт и маркетингова дейност, търговско представителство, както и всяка друга дейност незабранена със закон или друг нормативен акт. При условие, че ако за извършване на някоя от дейностите се изисква регистрация, разрешение или лиценз, то тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма