Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕЛИСТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203441226
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 9, 2015 10:28
Наименование
ДЕЛИСТ
Транслитерация
DELIST Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Антон Страшимиров, 28а, ет. 2 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Извършване на авторемонтна и автотранспортна дейност; покупко-продажба и наем на моторно-превозни средства, превоз на хора и товари в страната и чужбина, хотелиерски, туристически, рекламни, ... Извършване на авторемонтна и автотранспортна дейност; покупко-продажба и наем на моторно-превозни средства, превоз на хора и товари в страната и чужбина, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, или други сделки, управление на недвижимо имущество, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; внос и износ, след получаване на лиценз или разрешение за съответните дейности, когато това се изисква от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВИТАЛИЙ БОРОВЕНСЬКИЙ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВИТАЛИЙ БОРОВЕНСЬКИЙ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕЛИСТ ЕООД на латиница "DELIST Ltd." с ЕИК/ПИК 203441226 е основана на 9 Март 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2015-03-09
Регистрация на фирмата

2023-04-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, Конт Андрованти, 9, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Антон Страшимиров, 28а, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, или други сделки, управление на недвижимо имущество, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; внос и износ, след получаване на лиценз или разрешение за съответните дейности, когато това се изисква от закона.
+ Извършване на авторемонтна и автотранспортна дейност; покупко-продажба и наем на моторно-превозни средства, превоз на хора и товари в страната и чужбина, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, или други сделки, управление на недвижимо имущество, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; внос и износ, след получаване на лиценз или разрешение за съответните дейности, когато това се изисква от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма