Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЦАЙТАРБАЙТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203453584
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 16, 2015 16:15
Наименование
ЦАЙТАРБАЙТ БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
ZEITARBEIT BULGARIA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. Георги Обретенов, 15, ет. 3 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Осигуряване на временна заетост след получаване на съответното разрешение от компетентен орган и всички други дейности, незабранени от закона. Дейностите, за които се изисква лиценз или разрешение... Осигуряване на временна заетост след получаване на съответното разрешение от компетентен орган и всички други дейности, незабранени от закона. Дейностите, за които се изисква лиценз или разрешение, се извършват само след получаването им. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БЛАГОВЕСТ РУМЕНОВ АЛЕКСАНДРОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
БЛАГОВЕСТ РУМЕНОВ АЛЕКСАНДРОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЦАЙТАРБАЙТ БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "ZEITARBEIT BULGARIA" с ЕИК/ПИК 203453584 е основана на 16 Март 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БАУПАРТНЕР БЪЛГАРИЯ", но на 30 Март 2015 година то бива сменено на сегашното "ЦАЙТАРБАЙТ БЪЛГАРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2015-03-16
Регистрация на фирмата

2015-03-30
Промяна наименование
Името се сменя от БАУПАРТНЕР БЪЛГАРИЯ на ЦАЙТАРБАЙТ БЪЛГАРИЯ
Промяна предмет на дейност
- Строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, управление на недвижими имоти, предприемаческа и строителна дейност, инженерингова дейност, проектиране, изготвяне на проектно-сметни документации за цялостно изграждане на строителни обекти, за интериор и екстериор, ремонти и ново строителство, разработване на архитектурни проекти, промишлен и интериорен дизайн, вътрешно и външнотърговска дейност, всички други дейности, незабранени от закона. Дейностите, за които се изисква лиценз или разрешение, се извършват само след получаването им.
+ Осигуряване на временна заетост след получаване на съответното разрешение от компетентен орган и всички други дейности, незабранени от закона. Дейностите, за които се изисква лиценз или разрешение, се извършват само след получаването им.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма