Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СилвърАрт - 21 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203465309
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 23, 2015 10:07
Наименование
СилвърАрт - 21
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ловеч, бл. 319, вх. Ж, ет. 4 Виж на картата
Има 49 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях /след съответните регистрации и ... Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях /след съответните регистрации и разрешителни/; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство /без процесуално/ и посредничество, складова и консигнационна дейност, външнотърговска дейност, както и други търговски дейности, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГАЛЯ ВЛАДИМИРОВА ДОЧЕВА (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГАЛЯ ВЛАДИМИРОВА ДОЧЕВА (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СилвърАрт - 21 ЕООД с ЕИК/ПИК 203465309 е основана на 23 Март 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ловеч, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2015-03-23
Регистрация на фирмата

2015-11-05
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО/БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/ И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; СКЛАДОВА И КОНСИГНАЦИОННА ДЕЙНОСТ; ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСИЧКИ ТЪРГОВСКИ ДЕЙНОСТИ, НЕ ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, в т.ч. и изделия от благородни метали, добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях /след съответните регистрации и разрешителни/; търговско представителство /без процесуално/ и посредничество, складова и консигнационна дейност, външнотърговска дейност, както и други търговски дейности, незабранени със закон.

2015-11-12
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, в т.ч. и изделия от благородни метали, добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях /след съответните регистрации и разрешителни/; търговско представителство /без процесуално/ и посредничество, складова и консигнационна дейност, външнотърговска дейност, както и други търговски дейности, незабранени със закон.
+ Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях /след съответните регистрации и разрешителни/; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство /без процесуално/ и посредничество, складова и консигнационна дейност, външнотърговска дейност, както и други търговски дейности, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма