Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВАЛЕКСА 73 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203483848
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 3, 2015 11:27
Наименование
ВАЛЕКСА 73
Транслитерация
VALEKSA 73
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Банкя, ул.Момина сълза, 16 Виж на картата
Предмет на дейност
Каменоделски услуги и скулптори, изработка на паметници, обработка на камъни и търговия със тях, строителна и строително-ремонтна дейност, търговска дейност в страната, външнотърговска дейно... Каменоделски услуги и скулптори, изработка на паметници, обработка на камъни и търговия със тях, строителна и строително-ремонтна дейност, търговска дейност в страната, външнотърговска дейност - внос и износ на стоки и услуги, транспортна и строителна дейности, рекламна дейност, консултантска дейност, посредничество, транспортна и спедиторска дейност и всички други дейности, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Любомир Иванов Владов (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Любомир Иванов Владов (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВАЛЕКСА 73 ЕООД на латиница "VALEKSA 73" с ЕИК/ПИК 203483848 е основана на 3 Април 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Банкя, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2015-04-03
Регистрация на фирмата

2023-06-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бл. 270А, вх. А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Банкя, ул.Момина сълза, 16
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Каменоделски услуги и скулптори, строителна и строително-ремонтна дейност, търговска дейност в страната, външнотърговска дейност - внос и износ на стоки и услуги, транспортна и строителна дейности, рекламна дейност, консултанска дейност, посредничество, транспортна и спедитарска дейност и всички други дейности, незабранени със закон.
+ Каменоделски услуги и скулптори, изработка на паметници, обработка на камъни и търговия със тях, строителна и строително-ремонтна дейност, търговска дейност в страната, външнотърговска дейност - внос и износ на стоки и услуги, транспортна и строителна дейности, рекламна дейност, консултантска дейност, посредничество, транспортна и спедиторска дейност и всички други дейности, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма