Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АМАТИС - 1 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203485297
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 6, 2015 10:23
Наименование
АМАТИС - 1
Транслитерация
AMATIS - 1
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Етрополе, ул. Пионер, 11 Виж на картата
Предмет на дейност
търговска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, търговия на едро и дребно със проми... търговска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, търговия на едро и дребно със промишлени стоки; разкриване на магазини за продажба на строителни материали, материали за груб строеж, подходящи за изграждането на кофражни конструкции за строителни обекти; продажба на лакове и бои за дърво и метал, паркетни лакове, интериорни бои, материали за обзавеждане на баня - душ кабини, смесители, хидромасажни кабини, паравани, аксесоари за баня, осветление за баня, материали за довършителни работи - подови настилки, вътрешно облицовки, изолации, стоки и мебели за обзавеждане на градина, ел. инструменти и др. търговска дейност с отпадъци от черни и цветни метали; международна търговия на стоки; проектиране, изграждане, ремонт и реализация на строителни обекти и други недвижими имоти ; отдаване под наем и наемане на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; строителство и проектиране; складова, лизингова и рекламна дейност; хотелиерска дейност, туристическа дейност, транспортна дейност, превози, спедиция и логистика в страната и чужбина, както и всички останали незабранени от закона дейности, при спазване на съответните разрешителни и лицензионни режими. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАСИЛ ВАЛЕНТИНОВ ФЕРДИНАНДОВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ВАСИЛ ВАЛЕНТИНОВ ФЕРДИНАНДОВ 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: СНЕЖАНА ВАЛЕНТИНОВА ФЕРДИНАНДОВА 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АМАТИС - 1 ООД на латиница "AMATIS - 1" с ЕИК/ПИК 203485297 е основана на 6 Април 2015 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Етрополе, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2015-04-06
Регистрация на фирмата

2019-06-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Етрополе, МАРИЙКА ГАВРИЛОВА, 65
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Етрополе, ул. Пионер, 11
Промяна съдружници
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ -ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ПОКУПКА НА ЦЕННИ КНИГИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРОДАДЕ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, МЕНИТЕЛНИЦИ, ЗАПИСИ НА ЗАПОВЕД И ЧЕКОВЕ, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ, СТОКОВ КОНТРОЛ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, -ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ЛИЗИНГ, КАКТО И ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА ВСЯКАКВА ДРУГА ПОЗВОЛЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ.
+ търговска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, търговия на едро и дребно със промишлени стоки; разкриване на магазини за продажба на строителни материали, материали за груб строеж, подходящи за изграждането на кофражни конструкции за строителни обекти; продажба на лакове и бои за дърво и метал, паркетни лакове, интериорни бои, материали за обзавеждане на баня - душ кабини, смесители, хидромасажни кабини, паравани, аксесоари за баня, осветление за баня, материали за довършителни работи - подови настилки, вътрешно облицовки, изолации, стоки и мебели за обзавеждане на градина, ел. инструменти и др. търговска дейност с отпадъци от черни и цветни метали; международна търговия на стоки; проектиране, изграждане, ремонт и реализация на строителни обекти и други недвижими имоти ; отдаване под наем и наемане на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; строителство и проектиране; складова, лизингова и рекламна дейност; хотелиерска дейност, туристическа дейност, транспортна дейност, превози, спедиция и логистика в страната и чужбина, както и всички останали незабранени от закона дейности, при спазване на съответните разрешителни и лицензионни режими.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма