Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Олимпик Старс Шипинг ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203485751
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203485751 от 2017-09-26 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 6, 2015 11:07
Наименование
Олимпик Старс Шипинг
Транслитерация
“Olympic Stars Shipping” Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. „Рачо Димчев“, 1, ет. 2 Виж на картата
Има 20 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Продукция и изготвяне на телевизионни програми, документални филми, телевизионни сериали, рекламни клипове, други видео аудио-визуална продукция, продукция и организация на щафетни игри и др... Продукция и изготвяне на телевизионни програми, документални филми, телевизионни сериали, рекламни клипове, други видео аудио-визуална продукция, продукция и организация на щафетни игри и други спортни събития, продукция и организация на театрални събития и концерти. Мениджмънт и посреднически функции в туристическото корабоплаване, подбор на персонал, изготвяне на проекти и изграждане на пристанища, както и всякаква друга дейност, незабранена от законите на Република България. В случай, че закон изисква специално разрешително по отношение на гореизброените дейности, същите ще бъдат упражнявани след набавянето на такова. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Параскеви Сотириос Папантониу (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Параскеви Сотириос Папантониу (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Олимпик Старс Шипинг ЕООД на латиница "“Olympic Stars Shipping” Ltd." с ЕИК/ПИК 203485751 е основана на 6 Април 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2015-04-06
Регистрация на фирмата

2016-08-04
Промяна предмет на дейност
- Мениджмънт и посреднически функции в туристическото корабоплаване, подбор на персонал, изготвяне на проекти и изграждане на пристанища, както и всякаква друга дейност, незабранена от законите на Република България. В случай, че закон изисква специално разрешително по отношение на гореизброените дейности, същите ще бъдат упражнявани след набавянето на такова.
+ Продукция и изготвяне на телевизионни програми, документални филми, телевизионни сериали, рекламни клипове, други видео аудио-визуална продукция, продукция и организация на щафетни игри и други спортни събития, продукция и организация на театрални събития и концерти. Мениджмънт и посреднически функции в туристическото корабоплаване, подбор на персонал, изготвяне на проекти и изграждане на пристанища, както и всякаква друга дейност, незабранена от законите на Република България. В случай, че закон изисква специално разрешително по отношение на гореизброените дейности, същите ще бъдат упражнявани след набавянето на такова.

2017-09-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203485751 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма