Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РОБЕРТ ЛОГИСТИК ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203486367
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203486367 от 2015-04-22 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 6, 2015 13:42
Наименование
РОБЕРТ ЛОГИСТИК
Транслитерация
ROBERT LOGISTIK
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, 96, бл. 96, вх. а, ет. 5 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; търговск... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; търговско представителство и посредничество; превозна, хотелиерска, туристическа и рекламна дейност; таксиметрови превози в страната и чужбина;, информационна, програмна и импресарска дейност; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; външна, вътрешна, консигнационна, експортна и реекспортна търговия; архитектура, дизаин и вътрешно обзавеждане; агенство на български и чуждестранни фирми и физически лица в страната и чужбина; комуникации, инжинеринг, външно-търговска дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Бранкица Роберт (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Роберт Величковски 2.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Бранкица Роберт 2.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
6 лева (6 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РОБЕРТ ЛОГИСТИК ООД на латиница "ROBERT LOGISTIK" с ЕИК/ПИК 203486367 е основана на 6 Април 2015 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Кюстендил, а началният внесен капитал е в размер на 6 лева.

Хронология

2015-04-06
Регистрация на фирмата

2015-04-22
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203486367 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-09-14
Промяна съдружници
- Часлав Величковски - 2 лв - 33.33% дял
- Роберт Величковски - 2 лв - 33.33% дял
- Иван Крстевски - 2 лв - 33.33% дял
+ Бранкица Роберт - 2 лв - 33.33% дял
+ Роберт Величковски - 2 лв - 33.33% дял
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство;отдаване на коли под наем; търговско представителство и посредничество;експорт, импорт и реекспорт, комисионни,транспортни услуги в страната и чужбина; спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и други услуги; лизинг ресторантьорство и други дейности.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; търговско представителство и посредничество; превозна, хотелиерска, туристическа и рекламна дейност; таксиметрови превози в страната и чужбина;, информационна, програмна и импресарска дейност; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; външна, вътрешна, консигнационна, експортна и реекспортна търговия; архитектура, дизаин и вътрешно обзавеждане; агенство на български и чуждестранни фирми и физически лица в страната и чужбина; комуникации, инжинеринг, външно-търговска дейност.

2017-10-18

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма