Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕСКИЧ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203498191
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203498191 от 2022-02-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 16, 2015 09:48
Наименование
ДЕСКИЧ
Транслитерация
DESKICH LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 90А, вх. 1, ет. 7 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
6209 - ДРУГИ ДЕЙНОСТИ В ОБЛАСТТА НА ИНФОРМ.ТЕХН.
Предмет на дейност
Разработка, поддръжка и развиване на софтуерни и хардуерни решения. Предоставяне на услуги в областта на информационните технологии, както и всяка друга дейност, незабранена със закон... Разработка, поддръжка и развиване на софтуерни и хардуерни решения. Предоставяне на услуги в областта на информационните технологии, както и всяка друга дейност, незабранена със закон прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИАН ДЕСКОВ ДЕСКОВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИАН ДЕСКОВ ДЕСКОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕСКИЧ ЕООД на латиница "DESKICH LTD." с ЕИК/ПИК 203498191 е основана на 16 Април 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "УЕБ СТЕП БГ", но на 30 Декември 2021 година то бива сменено на сегашното "ДЕСКИЧ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2015-04-16
Регистрация на фирмата

2018-07-27
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Превод на документи. Разработване и поддръжка на хардуер и софтуер. Покупко продажба на плодове и зеленчуци. Покупка на стоки или други веши с цел препродаване в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, складови сделки, покупка, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, сделки с недвижими имоти, консултантски, хотелиерски, туристически, рекламни, счетоводни, информационни услуги, както и всички други незабранени от закона дейности.
+ Разработка и развиване на софтуер и хардуер, предоставяне на услуги в областта на информационните технологии.Поддръжка и сервиз на хардуер. Производство на материални и интелектуални продукти, вътрешна и външна търговия. Инженерна научно-изследователска и развойна дейност. Обучение на кадри, консултантски дейности, посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, маркетинг и мениджмънт. Извършване на езикови преводи от български език на чужди езици и от чужди езици на български език (преводаческа дейност), езикови курсове, както и всякакви дейности, незабранени от българското законодателство.

2021-12-30
Промяна наименование
Името се сменя от УЕБ СТЕП БГ на ДЕСКИЧ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, КОНДА ВОЙВОДА, 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 90А, вх. 1, ет. 7
Промяна предмет на дейност
- Разработка и развиване на софтуер и хардуер, предоставяне на услуги в областта на информационните технологии.Поддръжка и сервиз на хардуер. Производство на материални и интелектуални продукти, вътрешна и външна търговия. Инженерна научно-изследователска и развойна дейност. Обучение на кадри, консултантски дейности, посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, маркетинг и мениджмънт. Извършване на езикови преводи от български език на чужди езици и от чужди езици на български език (преводаческа дейност), езикови курсове, както и всякакви дейности, незабранени от българското законодателство.
+ Разработка, поддръжка и развиване на софтуерни и хардуерни решения. Предоставяне на услуги в областта на информационните технологии, както и всяка друга дейност, незабранена със закон

2022-02-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203498191 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма