Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БАЗИЛИСК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203500411
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203500411 от 2021-05-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 17, 2015 10:15
Наименование
БАЗИЛИСК
Транслитерация
"BAZILISK" LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 91, вх. Г, ет. 4 Виж на картата
Има 85 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Отдаване под наем и оперативен лизинг на всякакви видове превозни средства, включително плавателни съдове и въздухоплавателни средства, селскостопанска и строителна механизация; търговия на едро и... Отдаване под наем и оперативен лизинг на всякакви видове превозни средства, включително плавателни съдове и въздухоплавателни средства, селскостопанска и строителна механизация; търговия на едро и дребно с превозни средства от всички видове, резервни части и аксесоари за тях, техническо обслужване и ремонт на превозни средства; както и всяка друга, незабранена от законите на Република България дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЛАМЕН ЦАНЕВ ЦАНЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЛАМЕН ЦАНЕВ ЦАНЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БАЗИЛИСК ЕООД на латиница ""BAZILISK" LTD." с ЕИК/ПИК 203500411 е основана на 17 Април 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2015-04-17
Регистрация на фирмата

2021-04-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Божурище, бул. "Европа", 85
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 91, вх. Г, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; придобиване, управление и продажба на ценни книжа; финансиране на дружества, в които дружеството участва; консултантски услуги, представителство /без процесуално/ на български и чуждестранни юридически лица на територията на Република България, преструктурирането и управлението на дружества, вътрешно-търговска и външно-търговска дейност с всякакъв вид стоки, за които няма нормативно ограничителен режим; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем на недвижими имоти; рекламни и информационни услуги; маркетингова дейност; строителство; комисионна, дистрибуторска, спедиторска, складова и лизингова дейност; търговско представителство и посредничество, агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица у нас и в чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Отдаване под наем и оперативен лизинг на всякакви видове превозни средства, включително плавателни съдове и въздухоплавателни средства, селскостопанска и строителна механизация; търговия на едро и дребно с превозни средства от всички видове, резервни части и аксесоари за тях, техническо обслужване и ремонт на превозни средства; както и всяка друга, незабранена от законите на Република България дейност.

2021-05-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203500411 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма