Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БАЗИЛИСК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203500411
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203500411 от 2021-05-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 17, 2015 10:15
Наименование
БАЗИЛИСК
Транслитерация
"BAZILISK" LTD.
Оборот
38,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 91, вх. Г, ет. 4 Виж на картата
Има 87 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Отдаване под наем и оперативен лизинг на всякакви видове превозни средства, включително плавателни съдове и въздухоплавателни средства, селскостопанска и строителна механизация; търговия на едро и... Отдаване под наем и оперативен лизинг на всякакви видове превозни средства, включително плавателни съдове и въздухоплавателни средства, селскостопанска и строителна механизация; търговия на едро и дребно с превозни средства от всички видове, резервни части и аксесоари за тях, техническо обслужване и ремонт на превозни средства; както и всяка друга, незабранена от законите на Република България дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЛАМЕН ЦАНЕВ ЦАНЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЛАМЕН ЦАНЕВ ЦАНЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 38,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БАЗИЛИСК ЕООД на латиница ""BAZILISK" LTD." с ЕИК/ПИК 203500411 е основана на 17 Април 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 38,000 лв.

Хронология

2015-04-17
Регистрация на фирмата

2021-04-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Божурище, бул. "Европа", 85
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 91, вх. Г, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; придобиване, управление и продажба на ценни книжа; финансиране на дружества, в които дружеството участва; консултантски услуги, представителство /без процесуално/ на български и чуждестранни юридически лица на територията на Република България, преструктурирането и управлението на дружества, вътрешно-търговска и външно-търговска дейност с всякакъв вид стоки, за които няма нормативно ограничителен режим; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем на недвижими имоти; рекламни и информационни услуги; маркетингова дейност; строителство; комисионна, дистрибуторска, спедиторска, складова и лизингова дейност; търговско представителство и посредничество, агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица у нас и в чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Отдаване под наем и оперативен лизинг на всякакви видове превозни средства, включително плавателни съдове и въздухоплавателни средства, селскостопанска и строителна механизация; търговия на едро и дребно с превозни средства от всички видове, резервни части и аксесоари за тях, техническо обслужване и ремонт на превозни средства; както и всяка друга, незабранена от законите на Република България дейност.

2021-05-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203500411 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма