Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БАБИЛОН 27 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203505209
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203505209 от 2020-05-15 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 21, 2015 12:28
Наименование
БАБИЛОН 27
Транслитерация
BABYLON 27
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Инж. Иван Иванов, 37-39 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
41.20 - Строителство на жилищни и нежилищни сгради
Предмет на дейност
Строителство, строително-ремонтни и монтажни работи, проектиране и изготвяне на строителни планове. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и лизинг. Вътрешна и външнотър... Строителство, строително-ремонтни и монтажни работи, проектиране и изготвяне на строителни планове. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и лизинг. Вътрешна и външнотърговска дейност, реекспорт, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на промишлени стоки, селскостопанска продукция и предмети на бита. Търговско представителство и посредничество на български и чужди юридически и физически лица, комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки. Хотелиерство, ресторантьорство, промишлена обработка, заготовка за износ, разпространение и продажба. Външна и вътрешна търговска дейност с тютюни, тютюневи изделия, пури и пурети. Туристически, туроператорски, рекламни, информационни и програмни услуги, както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ ВЛАДИМИРОВ ДАВЕРОВ (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ГЕОРГИ ВЛАДИМИРОВ ДАВЕРОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ИВОНА ЖИВКОВА ВЕЛИЧКОВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ ВЛАДИМИРОВ ДАВЕРОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БАБИЛОН 27 ЕООД на латиница "BABYLON 27" с ЕИК/ПИК 203505209 е основана на 21 Април 2015 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ФЕТ БРАЙД ПРОДЪКШЪНС", но на 8 Май 2020 година то бива сменено на сегашното "БАБИЛОН 27". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2015-04-21
Регистрация на фирмата

2016-03-14
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2020-05-08
Промяна наименование
Името се сменя от ФЕТ БРАЙД ПРОДЪКШЪНС на БАБИЛОН 27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 361, вх. 1, ет. 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Инж. Иван Иванов, 37-39
Промяна предмет на дейност
- ПРОДУЦЕНТСКА ДЕЙНОСТ, РЕКЛАМА И БРАНДИРАНЕ, ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ; РАЗРАБОТВАНЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА УЕБ-БАЗИРАНИ ИНТЕРАКТИВНИ АРТ-ПЛЕКС ПЛАТФОРМИ ЗА МУЛТИМЕДИЙНО АУДИО-ВИЗУАЛНО ПРЕЗЕНТИРАНЕ НА КУЛТУРНИ СЪБИТИЯ; ПОДГОТОВКА, ОРГАНИЗАЦИЯ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ФЕСТИВАЛНИ ПРОЕКТИ В АРТ-ПЛЕКС ФОРМАТ; КОНЦЕПТУАЛНА, ОРГАНИЗАЦИОННА И ТЕХНИЧЕСКА ЛОГИСТИКА НА ДЕЙНОСТИ И МЕРОПРИЯТИЯ В КУЛТУРНАТА СФЕРА, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Строителство, строително-ремонтни и монтажни работи, проектиране и изготвяне на строителни планове. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и лизинг. Вътрешна и външнотърговска дейност, реекспорт, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на промишлени стоки, селскостопанска продукция и предмети на бита. Търговско представителство и посредничество на български и чужди юридически и физически лица, комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки. Хотелиерство, ресторантьорство, промишлена обработка, заготовка за износ, разпространение и продажба. Външна и вътрешна търговска дейност с тютюни, тютюневи изделия, пури и пурети. Туристически, туроператорски, рекламни, информационни и програмни услуги, както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.

2020-05-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203505209 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма