Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КМБ - Инвестмънт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203506389
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 22, 2015 09:59
Наименование
КМБ - Инвестмънт
Транслитерация
„KMB Investment“ EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бл. 9, вх. а, ет. 2 Виж на картата
Има 262 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Придобиване и управление на дялови участия; Консултации и управление на дружества относно капиталовата им структура и промишлена стратегия; Сделки по придобиване и управление на предприятия; Консултац... Придобиване и управление на дялови участия; Консултации и управление на дружества относно капиталовата им структура и промишлена стратегия; Сделки по придобиване и управление на предприятия; Консултации по портфейлни инвестиции; Комисионна и маркетингова дейност; Търговско представителство и посредничество на юридически и физически лица; Вътрешна и външна търговия, включително и от разстояние по електронен път; Създаване и защита на корпоративна идентичност; Консултации за поведенчески стил и култура; Обучение по публични комуникационни и презентационни умения; Организиране и провеждане на комуникационни и имиджови кампании; Консултации за лична стилистика и визия; Кризисен пиар и изготвяне на стратегии; Разработване на фирмен имидж; Мениджмънт съдържание, както и извършване на всякакъв вид друга дейност, за която няма изрична законова забрана. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Красимира Георгиева Борисова (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Красимира Георгиева Борисова (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КМБ - Инвестмънт ЕООД на латиница "„KMB Investment“ EOOD" с ЕИК/ПИК 203506389 е основана на 22 Април 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Командос - Джой", но на 17 Март 2021 година то бива сменено на сегашното "КМБ - Инвестмънт". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2015-04-22
Регистрация на фирмата

2021-03-17
Промяна наименование
Името се сменя от Командос - Джой на КМБ - Инвестмънт
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бл. 9, вх. а, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бл. 9, вх. а, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- Хотелиерство, ресторантьорство, туризъм и съпътствуващите ги дейности.Производство, вътрешна и външна търговия на едро и дребно със стоки на бита, селското стопанство, леката и хранително-вкусовата промишленост и индустрията Търговско посредничество, представителство и агентство на български и чуждестранни фирми и лица в страната и чужбина. Превоз на товари и хора в страната и чужбина. Покупка, продажба, внос и износ на автомобилна техника, възли, детайли, части, сигналноохранителна техника. Охранителна и детективска дейност и свързаните с тях подготовка на кадри-карате курсове, школи, тренировъчни полигони. Консултантска, проектантска, преводаческа, маркетингова, сервизна,издателска и административно правна дейност. Импресарска, лизингова, продуцентска и рекламна дейност. Разкриване и поддържане на собствени и наети търговски обекти, заведения за обществено хранене, кафетерия, павилиони и свързаната с тях съпътствуваща дейност и услуги. Бартерни сделки, посреднически операции, комисионна и консигнационна търговия /без благородни метали, скъпоценни камъни и паметници на културата/ Внос и износ на всички видове строителни материали, бои,лакове,желязо,плодове, зеленчуци,произведения от естествени и изкуствени кожи,нефтопродукти, електронна и изчислителна техника, компютри, електронни уреди, хартия и други продукти и материали на целулозната промишленост. Покупко-продажба на всякакви недвижими имоти, покупкопродажба, наем, даване под наем на всякакви транспортни средства. Производство и търговия с алкохолни и безалкохолни напитки, екстрати, сокове. Откриване на барове, зали с развлекателни игри и съоръжения и всички други дейности и услуги, които не са забранени от закона.
+ Придобиване и управление на дялови участия; Консултации и управление на дружества относно капиталовата им структура и промишлена стратегия; Сделки по придобиване и управление на предприятия; Консултации по портфейлни инвестиции; Комисионна и маркетингова дейност; Търговско представителство и посредничество на юридически и физически лица; Вътрешна и външна търговия, включително и от разстояние по електронен път; Създаване и защита на корпоративна идентичност; Консултации за поведенчески стил и култура; Обучение по публични комуникационни и презентационни умения; Организиране и провеждане на комуникационни и имиджови кампании; Консултации за лична стилистика и визия; Кризисен пиар и изготвяне на стратегии; Разработване на фирмен имидж; Мениджмънт съдържание, както и извършване на всякакъв вид друга дейност, за която няма изрична законова забрана.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма