Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХЕЛОНА БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203507174
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 22, 2015 13:35
Наименование
ХЕЛОНА БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
HELONA BULGARIA LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 419, вх. 6, ет. 2 Виж на картата
Има 88 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Изработване на накити и бижута, търговия с полускъпоценни камъни и ценни метали, търговия с накити и бижута, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, покупка на сто... Изработване на накити и бижута, търговия с полускъпоценни камъни и ценни метали, търговия с накити и бижута, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, търговия с промишлени, хранителни и битови стоки, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина и всички останали търговски дейности, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРИСТИЯН БОРИСЛАВОВ БОРИСОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КРИСТИЯН БОРИСЛАВОВ БОРИСОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХЕЛОНА БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "HELONA BULGARIA LTD" с ЕИК/ПИК 203507174 е основана на 22 Април 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2015-04-22
Регистрация на фирмата

2017-01-10
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ ЧРЕЗ ВЕНДИНГ АВТОМАТИ, ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ, ХРАНИТЕЛНИ И БИТОВИ СТОКИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ТЪРГОВСКИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Изработване на накити и бижута, търговия с полускъпоценни камъни и ценни метали, търговия с накити и бижута, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, търговия с промишлени, хранителни и битови стоки, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина и всички останали търговски дейности, незабранени със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма