Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИВ ДЕ ТРАНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203517407
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203517407 от 2016-02-12 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 28, 2015 16:15
Наименование
ИВ ДЕ ТРАНС
Транслитерация
IV DE TRANS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Димитровград, ул. Димитър Благоев, бл. 26, вх. б Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба; Нареждане на керемиди; Поставяне на хоризонтални и вертикални ул... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба; Нареждане на керемиди; Поставяне на хоризонтални и вертикални улуци и водосточни тръби; Измазване на капаци и комини; Изграждане на нови покривни конструкции; ремонт, поддръжка и замяна на ВиК инсталации; изграждане и поддръжка на тенис кортове; проектиране, изграждане и поддържане на зелени площи и напоителни системи за тях, внос на моторни превозни средства; градинарски услуги, почистване на домове и офиси /всички услуги под формата на предприятие/. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГРОЗЬО ИВАНОВ ЯНКОВ (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Александър Димчев Димчев 4.00 лв - 40.00% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ГРОЗЬО ИВАНОВ ЯНКОВ 6.00 лв - 60.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Грозьо Иванов Янков (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИВ ДЕ ТРАНС ЕООД на латиница "IV DE TRANS" с ЕИК/ПИК 203517407 е основана на 28 Април 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Димитровград, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2015-04-28
Регистрация на фирмата

2015-07-02
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба; комисионна, спедиционна, складова, лизингова, превозна, транспортна дейност; търговско представителство и посредничество, ресторантьорство и хотелиерство/извън случаите на чл.2 т.3 от ТЗ/, търговия със санитаро-хигиенни и козметични продукти, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, външнотърговска дейност, внос на моторни превозни средства, износ, реекспорт и бартерни сделки, складови сделки, одиторски, счетоводни, туристически, рекламни и ипресарски услуги, /всички услуги под формата на предприятие/.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба; Нареждане на керемиди; Поставяне на хоризонтални и вертикални улуци и водосточни тръби; Измазване на капаци и комини; Изграждане на нови покривни конструкции; ремонт, поддръжка и замяна на ВиК инсталации; изграждане и поддръжка на тенис кортове; проектиране, изграждане и поддържане на зелени площи и напоителни системи за тях, внос на моторни превозни средства; градинарски услуги, почистване на домове и офиси /всички услуги под формата на предприятие/.

2016-02-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203517407 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-02-18
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма