Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Витагрийн ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203551516
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203551516 от 2021-06-30 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 22, 2015 11:23
Наименование
Витагрийн
Транслитерация
Vitagreen Ltd.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Неофит Рилски, 20, ет. партер Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
„Консултантска дейност по разработване, изпълнение и отчитане на европейски проекти, в т.ч. инвестиционни проекти, разработване на правни анализи и становища във всички области на правото, изв... „Консултантска дейност по разработване, изпълнение и отчитане на европейски проекти, в т.ч. инвестиционни проекти, разработване на правни анализи и становища във всички области на правото, извършване на икономически анализи, разработване на бизнес планове, анализи разходи и ползи, разработване и участие в образователни и обучителни проекти, провеждане на обучения, търговско представителство и посредничество, извършване на всякакъв вид услуги в областта на консултирането, производство, изкупуване, съхранение, преработка и търговия на селско стопанска продукция от растителен и животински произход; производство, съхранение и търговия със посадъчен материал, закупуване, наемане, арендуване и обработка на земеделски земи, продажба на стоки от собствено производство, строително-монтажни работи и ремонтни услуги, информационни и консултантски услуги в областта на селското стопанство, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона“. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕЛИЧКА АВРАМОВА ТОМОПУЛУ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЕЛИЧКА АВРАМОВА ТОМОПУЛУ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
365,000 лева (365,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Витагрийн ЕООД на латиница "Vitagreen Ltd." с ЕИК/ПИК 203551516 е основана на 22 Май 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 365,000 лева.

Хронология

2015-05-22
Регистрация на фирмата

2016-06-15
Промяна предмет на дейност
- Производство, изкупуване, съхранение, преработка и търговия на селско стопанска продукция от растителен и животински произход; производство, съхранение и търговия със посадъчен материал, закупуване, наемане, арендуване и обработка на земеделски земи, продажба на стоки от собствено производство, строително-монтажни работи и ремонтни услуги, информационни и консултантски услуги в областта на селското стопанство, търговско представителство и всяка друга незабранена със закон дейност.
+ „Консултантска дейност по разработване, изпълнение и отчитане на европейски проекти, в т.ч. инвестиционни проекти, разработване на правни анализи и становища във всички области на правото, извършване на икономически анализи, разработване на бизнес планове, анализи разходи и ползи, разработване и участие в образователни и обучителни проекти, провеждане на обучения, търговско представителство и посредничество, извършване на всякакъв вид услуги в областта на консултирането, производство, изкупуване, съхранение, преработка и търговия на селско стопанска продукция от растителен и животински произход; производство, съхранение и търговия със посадъчен материал, закупуване, наемане, арендуване и обработка на земеделски земи, продажба на стоки от собствено производство, строително-монтажни работи и ремонтни услуги, информационни и консултантски услуги в областта на селското стопанство, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона“.

2021-03-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Гоце Делчев, "Полковник Борис Дрангов", 34, вх. Г, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. Скобелев, 65

2021-06-30
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203551516 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-11-05
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-07-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. Скобелев, 65
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Петър Парчевич, 28, ет. 2

2023-08-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Петър Парчевич, 28, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Неофит Рилски, 20, ет. партер

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма