Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МВЕЦ МАРЕВО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203553556
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 25, 2015 10:04
Наименование
МВЕЦ МАРЕВО
Транслитерация
MVETS MAREVO
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Разлог, "Охрид", 16 А, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Проектиране, строителство и експлоатация на електрически централи с използване на възобновяеми енергийни източници, всякаква друга търговска дейност, свързана с проектиране, строителство и екс... Проектиране, строителство и експлоатация на електрически централи с използване на възобновяеми енергийни източници, всякаква друга търговска дейност, свързана с проектиране, строителство и експлоатация на електрически централи, всякаква друга дейност, незабранена със закон, като при изискване за лиценз или друго разрешение посочените дейности се извършват след издаването им, както и всички други дейности, незабранени изрично със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ МИХАИЛОВ ФАРФАРОВ (свързан с 7 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ГЕОРГИ МИХАИЛОВ ФАРФАРОВ 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 7 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СТАНИСЛАВ БОГОМИЛОВ СТОЯНОВ 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ МИХАИЛОВ ФАРФАРОВ (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МВЕЦ МАРЕВО ЕООД на латиница "MVETS MAREVO" с ЕИК/ПИК 203553556 е основана на 25 Май 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Етера Агри Ко", но на 29 Декември 2016 година то бива сменено на сегашното "МВЕЦ МАРЕВО". Седалището на компанията се намира в гр. Разлог, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2015-05-25
Регистрация на фирмата

2016-12-29
Промяна наименование
Името се сменя от Етера Агри Ко на МВЕЦ МАРЕВО
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство, изкупуване, съхранение, преработка и търговия на селско стопанска продукция от растителен и животински произход; производство, съхранение и търговия със посадъчен материал, закупуване, наемане, арендуване и обработка на земеделски земи, продажба на стоки от собствено производство, строително-монтажни работи и ремонтни услуги, информационни и консултантски услуги в областта на селското стопанство, търговско представителство и всяка друга незабранена със закон дейност.
+ Проектиране, строителство и експлоатация на електрически централи с използване на възобновяеми енергийни източници, всякаква друга търговска дейност, свързана с проектиране, строителство и експлоатация на електрически централи, всякаква друга дейност, незабранена със закон, като при изискване за лиценз или друго разрешение посочените дейности се извършват след издаването им, както и всички други дейности, незабранени изрично със закон.

2017-01-11
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма