Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕУРОВЕТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203553780
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203553780 от 2015-07-07
Дата на регистрация
May 25, 2015 11:02
Наименование
ЕУРОВЕТ БЪЛГАРИЯ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, СТЕФАН КАРАДЖА, 10, ет. ПАРТЕР Виж на картата
Има 560 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничес... Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, товарен автомобилен транспорт, складови сделки, ИЗВЪРШВАНЕ НА УНИВЕРСАЛНА ПОЩЕНСКА УСЛУГА "ПОЩЕНСКИ ПАРИЧНИ ПРЕВОДИ" ПО РЕДА И ПРИ УСЛОВИЯТА НА ЗАКОНА ЗА ПОЩЕНСКИТЕ УСЛУГИ, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРИУС ВИШИНОАЯ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МАРИУС ВИШИНОАЯ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕУРОВЕТ БЪЛГАРИЯ ЕООД с ЕИК/ПИК 203553780 е основана на 25 Май 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - November 28, 2019 09:39
Годишен финансов отчет - November 28, 2019 09:39
Годишен финансов отчет - November 28, 2019 09:39
Годишен финансов отчет - January 23, 2017 09:19

Хронология

2015-05-25
Регистрация на фирмата

2015-07-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203553780

2019-12-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, СТЕФАН КАРАДЖА, 10, ет. ПАРТЕР
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, СТЕФАН КАРАДЖА, 10, ет. ПАРТЕР
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД, ИЗВЪРШВАНЕ НА ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И НА ДРЕБНО, ДИСТРИБУЦИЯ НА СТОКИ, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ТОВАРЕН АВТОМОБИЛЕН ТРАНСПОРТ, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОН, А КОГАТО ИМА РЕГИСТРАЦИОНЕН ИЛИ РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ - СЛЕД ИЗВЪРШВАНЕТО НА РЕГИСТРАЦИЯТА, СЪОТВЕТНО - СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗ.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, товарен автомобилен транспорт, складови сделки, ИЗВЪРШВАНЕ НА УНИВЕРСАЛНА ПОЩЕНСКА УСЛУГА "ПОЩЕНСКИ ПАРИЧНИ ПРЕВОДИ" ПО РЕДА И ПРИ УСЛОВИЯТА НА ЗАКОНА ЗА ПОЩЕНСКИТЕ УСЛУГИ, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма