Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СВЕТИ ЙОАН РИЛСКИ 2015 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203555226
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 25, 2015 15:42
Наименование
СВЕТИ ЙОАН РИЛСКИ 2015
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сандански, ул. "Кочо Честименски", 26 Виж на картата
Предмет на дейност
УЧАСТИЯ В КЛИНИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ НА ЛЕКАРСТВЕНИ СРЕДСТВА И МЕДИКАМЕНТИ; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ ВКЛЮЧИТ... УЧАСТИЯ В КЛИНИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ НА ЛЕКАРСТВЕНИ СРЕДСТВА И МЕДИКАМЕНТИ; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ ВКЛЮЧИТЕЛНО СЪС СОБСТВЕНА МАГАЗИННА МРЕЖА НА ХРАНИТЕЛНИ И ДРУГИ СТОКИ И УСЛУГИ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО, ВНОС, ИЗНОС И ПРОДАЖБА НА КАНЦЕЛАРСКИ МАТЕРИАЛИ, ПРЕДМЕТИ НА БИТА, АКСЕСОАРИ, ХРАНИТЕЛНОВКУСОВИ ИЗДЕЛИЯ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ; ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СЛАВЧО КИРИЛОВ ИВАНОВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СЛАВЧО КИРИЛОВ ИВАНОВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СВЕТИ ЙОАН РИЛСКИ 2015 ЕООД с ЕИК/ПИК 203555226 е основана на 25 Май 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сандански, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - June 6, 2020 12:21
Годишен финансов отчет - January 10, 2019 08:29

Хронология

2015-05-25
Регистрация на фирмата

2015-06-03
Промяна предмет на дейност
- УЧАСТИЯ В КЛИНИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ НА ЛЕКАРСТВЕНИ СРЕДСТВА И МЕДИКАМЕНТИ.
+ УЧАСТИЯ В КЛИНИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ НА ЛЕКАРСТВЕНИ СРЕДСТВА И МЕДИКАМЕНТИ; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ ВКЛЮЧИТЕЛНО СЪС СОБСТВЕНА МАГАЗИННА МРЕЖА НА ХРАНИТЕЛНИ И ДРУГИ СТОКИ И УСЛУГИ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО, ВНОС, ИЗНОС И ПРОДАЖБА НА КАНЦЕЛАРСКИ МАТЕРИАЛИ, ПРЕДМЕТИ НА БИТА, АКСЕСОАРИ, ХРАНИТЕЛНОВКУСОВИ ИЗДЕЛИЯ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ; ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма