Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Д' АЦ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203558165
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203558165 от 2023-05-05 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 27, 2015 11:57
Наименование
Д' АЦ
Транслитерация
D'AC Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Камчия, 13, ет. 2 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Внос и продажба на употребявани автомобили, употребявани резервни части за автомобили и други вещи втора употреба, търговия с авточасти, както и с всякакви други стоки, посредничество и предст... Внос и продажба на употребявани автомобили, употребявани резервни части за автомобили и други вещи втора употреба, търговия с авточасти, както и с всякакви други стоки, посредничество и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, строителство , отдаване под наем, лизинг и продажби на недвижимо имущество, проектиране, изграждане, експлоатация, подръжка на машини и съоръжения в областта на електропроизводството, производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници, търговия и пренос на електрическа енергия, търговия и пренос на електрическа енергия, търговия със зелени сертификати и емисии, инженерни дейности и технически консултации и др. както и всички други незабранени дейности, а за тези с разрешителен режим - след снабдяване със съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Иван Павлов Павлов (свързан с 3 фирми)
Управител: Йорданка Йонкова Йовчева (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Иван Павлов Павлов 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: Йорданка Йонкова Йовчева 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Д' АЦ ООД на латиница "D'AC Ltd" с ЕИК/ПИК 203558165 е основана на 27 Май 2015 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2015-05-27
Регистрация на фирмата

2023-05-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203558165 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-05-11
Промяна предмет на дейност
- търовска дейност, посредничество и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, придобиване , развитие, строителство , отдаване под наем, лизинг и продажби на недвижимо имущество, проектиране, изграждане, експлоатация, подръжка на машини и съоръжения в областта на електропроизводството, производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници, търговия и пренос на електрическа енергия, търговия и пренос на електрическа енергия, търговия със зелени сертификати и емисии, инженерни дейности и технически консултации и др. както и всички други незабранени дейности, а за тези с разрешителен режим- след снабдяване със съответното разрешение или лиценз.
+ Внос и продажба на употребявани автомобили, употребявани резервни части за автомобили и други вещи втора употреба, търговия с авточасти, както и с всякакви други стоки, посредничество и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, строителство , отдаване под наем, лизинг и продажби на недвижимо имущество, проектиране, изграждане, експлоатация, подръжка на машини и съоръжения в областта на електропроизводството, производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници, търговия и пренос на електрическа енергия, търговия и пренос на електрическа енергия, търговия със зелени сертификати и емисии, инженерни дейности и технически консултации и др. както и всички други незабранени дейности, а за тези с разрешителен режим - след снабдяване със съответното разрешение или лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма