Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Чек Пойнт Трейд ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203563988
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 1, 2015 11:28
Наименование
Чек Пойнт Трейд
Транслитерация
Check Point Trade
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, "Академик Борис Стефанов", 35, вх. Б, ет. 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия и посредничество, маркетинг, реклама на медицинска апаратура и медицински услуги, организация и участие в международни изложения, публично частно партньорство, комисионни, спедици... Търговия и посредничество, маркетинг, реклама на медицинска апаратура и медицински услуги, организация и участие в международни изложения, публично частно партньорство, комисионни, спедиционни и превозни сделки, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ КОЛЕВ (свързан с 14 фирми)
Съдружник: "ИНВЕСТ МЕДИКА ВАРНА" ЕООД 66.00 лв - 66.00% дял (свързан с 6 фирми)
Съдружник: НОБИЛИС АНИМО 34.00 лв - 34.00% дял (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВАЙЛО ЗЛАТКОВ ДАЧОВ (свързан с 23 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Чек Пойнт Трейд ООД на латиница "Check Point Trade" с ЕИК/ПИК 203563988 е основана на 1 Юни 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НЕТ РИТЕЙЛ", но на 8 Юни 2016 година то бива сменено на сегашното "Чек Пойнт Трейд". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2015-06-01
Регистрация на фирмата

2015-07-31
Промяна наименование
Името се сменя от НЕТ РИТЕЙЛ на Ритейл Холдинг
Промяна предмет на дейност
- стопанисване и управление на недвижими имоти, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и други услуги, покупка на стоки или други вещи, с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.
+ Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества, извършване собствена производствена и/или търговска дейност, в това число стопанисване и управление на недвижими имоти, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и други услуги, покупка на стоки или други вещи, с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.

2016-05-18
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-06-08
Промяна наименование
Името се сменя от Ритейл Холдинг на Чек Пойнт Трейд
Промяна предмет на дейност
- Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества, извършване собствена производствена и/или търговска дейност, в това число стопанисване и управление на недвижими имоти, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и други услуги, покупка на стоки или други вещи, с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.
+ Търговия и посредничество, маркетинг, реклама на медицинска апаратура и медицински услуги, организация и участие в международни изложения, публично частно партньорство, комисионни, спедиционни и превозни сделки, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона.

2016-06-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Костинброд, "Детелина", 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, "Академик Борис Стефанов", 35, вх. Б, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2020-01-23
Промяна съдружници
+ НОБИЛИС АНИМО - 34 лв - 34.00% дял
+ "ИНВЕСТ МЕДИКА ВАРНА" ЕООД - 66 лв - 66.00% дял

2022-11-24

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма