Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПЕТРА 40 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203565836
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203565836 от 2022-07-14 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
June 2, 2015 13:01
Наименование
ПЕТРА 40
Транслитерация
,,PETRA 40” Ltd.
Оборот
19,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Вършец, ул. "Добри Чинтулов", 4 Виж на картата
Предмет на дейност
Организиране на счетоводно отчитане, съставяне на финансови отчети, годишно счетоводно приключване, счетоводни дейности и услуги, данъчни консултации; проектиране, строителство и експлоатаци... Организиране на счетоводно отчитане, съставяне на финансови отчети, годишно счетоводно приключване, счетоводни дейности и услуги, данъчни консултации; проектиране, строителство и експлоатация на къщи за гости; отдаване под наем на къщи за гости; туроператорска и/или туристическа агентска дейност на територията на Република България и чужбина, след издаване на необходимите лицензии; вътрешен и международен туризъм; предоставяне на туристически услуги и стоки, в т.ч. хотелиерство, ресторантьорство, спортни и други съоръжения за спортна анимация и услуги, търговия, транспорт, конгресен туризъм, балнеология и др.; селско-стопански дейности, включително производство и търговия със земеделски продукти, както и всякакъв вид услуги, извършени със земеделска техника, агротехнически мероприятия и услуги за репродуктивна дейност; производство и търговия с промишлени, хранителни, битови стоки; вътрешна и външна търговия; електронна търговия със стоки; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско посредничество, представителство и агентство на местни и чужди лица в страната и в чужбина; пътнически и товарни транспортни услуги в страна и чужбина; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност; рекламна, информационна, импресарска дейност; строителна и строително-ремонтна дейност; отдаване под наем на АТВ и Джипове; търговия с ел. материали и строителни материали; проектиране, изграждане и експлоатация на съоръжения за производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници, реализация на готовата продукция от възобновяеми енергийни източници, извършване на всякакъв вид услуги, след издаване на съответното разрешително, лиценз, акредитация; както и всички други дейности, които не са изрично забранени със закон или друг нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАНЯ ПЕТРОВА ИЛИЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВАНЯ ПЕТРОВА ИЛИЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 19,000 11.76% - -
2020 17,000 21.43% - -
2019 14,000 55.56% 0 -
2018 9,000 125% - -
2017 4,000 300% - -
2016 1,000 - -
2015 0 - -

Служители

Година
Служители
2021 1
2020 1
2019 1
2018 1
2017 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПЕТРА 40 ЕООД на латиница ",,PETRA 40” Ltd." с ЕИК/ПИК 203565836 е основана на 2 Юни 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Вършец, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 19,000 лв. което е с 12% повече от предходната 2020 година (17,000 лв.), а средният годишен ръст е 103%.

Хронология

2015-06-02
Регистрация на фирмата

2018-01-11
Промяна предмет на дейност
- Проектиране, строителство и експлоатация на къщи за гости; отдаване под наем на къщи за гости; туроператорска и/или туристическа агентска дейност на територията на Република България и чужбина, след издаване на необходимите лицензии; вътрешен и международен туризъм; предоставяне на туристически услуги и стоки, в т.ч. хотелиерство, ресторантьорство, спортни и други съоръжения за спортна анимация и услуги, търговия, транспорт, конгресен туризъм, балнеология и др.; селско-стопански дейности, включително производство и търговия със земеделски продукти, както и всякакъв вид услуги, извършени със земеделска техника, агротехнически мероприятия и услуги за репродуктивна дейност; производство и търговия с промишлени, хранителни, битови стоки; вътрешна и външна търговия; електронна търговия със стоки; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско посредничество, представителство и агентство на местни и чужди лица в страната и в чужбина; пътнически и товарни транспортни услуги в страна и чужбина; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност; рекламна, информационна, импресарска дейност; строителна и строително-ремонтна дейност; отдаване под наем на АТВ и Джипове; търговия с ел. материали и строителни материали; проектиране, изграждане и експлоатация на съоръжения за производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници, реализация на готовата продукция от възобновяеми енергийни източници, извършване на всякакъв вид услуги, след издаване на съответното разрешително, лиценз, акредитация; както и всички други дейности, които не са изрично забранени със закон или друг нормативен акт.
+ Организиране на счетоводно отчитане, съставяне на финансови отчети, годишно счетоводно приключване, счетоводни дейности и услуги, данъчни консултации; проектиране, строителство и експлоатация на къщи за гости; отдаване под наем на къщи за гости; туроператорска и/или туристическа агентска дейност на територията на Република България и чужбина, след издаване на необходимите лицензии; вътрешен и международен туризъм; предоставяне на туристически услуги и стоки, в т.ч. хотелиерство, ресторантьорство, спортни и други съоръжения за спортна анимация и услуги, търговия, транспорт, конгресен туризъм, балнеология и др.; селско-стопански дейности, включително производство и търговия със земеделски продукти, както и всякакъв вид услуги, извършени със земеделска техника, агротехнически мероприятия и услуги за репродуктивна дейност; производство и търговия с промишлени, хранителни, битови стоки; вътрешна и външна търговия; електронна търговия със стоки; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско посредничество, представителство и агентство на местни и чужди лица в страната и в чужбина; пътнически и товарни транспортни услуги в страна и чужбина; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност; рекламна, информационна, импресарска дейност; строителна и строително-ремонтна дейност; отдаване под наем на АТВ и Джипове; търговия с ел. материали и строителни материали; проектиране, изграждане и експлоатация на съоръжения за производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници, реализация на готовата продукция от възобновяеми енергийни източници, извършване на всякакъв вид услуги, след издаване на съответното разрешително, лиценз, акредитация; както и всички други дейности, които не са изрично забранени със закон или друг нормативен акт.

2022-07-14
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203565836 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма