Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЛЕГЗАНДЕР ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203574430
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203574430 от 2017-10-26 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 9, 2015 09:49
Наименование
АЛЕГЗАНДЕР
Транслитерация
ALEGZANDER OOD (Srl / LLC / Ltd.)
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. България, 58, вх. В Виж на картата
Има 161 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
58.11 - Издаване на книги
Предмет на дейност
Издателска дейност (издателска къща); управление на авторски права; сделки за придобиване на права върху интелектуална собственост; издаване на литературни, учебни, всякакви други печатни или музи... Издателска дейност (издателска къща); управление на авторски права; сделки за придобиване на права върху интелектуална собственост; издаване на литературни, учебни, всякакви други печатни или музикални произведения и софтуер; периодика; печатна реклама; маркетинг и разпространение на печатни материали; електронни магазини, галерии и книжарници; сделки с автомобили; комисионерство и посредничество; производство, възпроизвеждане, разпространение, внос и износ на оптични дискове, матрици и други носители, съдържащи обекти на авторското право и сродните му права; консултантска дейност; сделки с културни ценности и произведения на изкуството; сделки с други вещи; антиквариат; транспорт; превоз на продукция, вкл. внос и износ и единен вътрешен пазар; внос, износ или транспортиране на други стоки; евентуално добиване, преработване, сделки, работа с благородни метали и скъпоценни камъни, и изделия със и от тях; и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИЛИН КИРИЛОВ СТОЯНОВ (свързан с 6 фирми)
Съдружник: Фондация Биенале на София 10.00 лв - 5.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ИЛИН КИРИЛОВ СТОЯНОВ 190.00 лв - 95.00% дял (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АРТЕ БГ ЕООД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЛЕГЗАНДЕР ООД на латиница "ALEGZANDER OOD (Srl / LLC / Ltd.)" с ЕИК/ПИК 203574430 е основана на 9 Юни 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2015-06-09
Регистрация на фирмата

2015-09-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. България, 58, вх. В
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. България, 58, вх. В
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2017-10-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203574430 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-02-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. България, 58, вх. В
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. България, 58, вх. В
Промяна съдружници
- КИРИЛ ИЛИНОВ СТОЯНОВ - 10 лв - 5.00% дял
- АРТЕ БГ ЕООД - 190 лв - 95.00% дял
+ ИЛИН КИРИЛОВ СТОЯНОВ - 190 лв - 95.00% дял
+ Фондация Биенале на София - 10 лв - 5.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Издателска дейност (издателска къща); управление на авторски права; сделки за придобиване на права върху интелектуална собственост; издаване на литературни, учебни, всякакви други печатни или музикални произведения и софтуер; периодика; печатна реклама; маркетинг и разпространение на печатни материали; електронни магазини, галерии и книжарници; комисионерство и посредничество; производство, възпроизвеждане, разпространение, внос и износ на оптични дискове, матрици и други носители, съдържащи обекти на авторското право и сродните му права; консултантска дейност; сделки с културни ценности и произведения на изкуството; сделки с други вещи; антиквариат; транспорт; превоз на продукция, вкл. внос и износ и единен вътрешен пазар; внос, износ или транспортиране на други стоки; евентуално добиване, преработване, сделки, работа с благородни метали и скъпоценни камъни, и изделия със и от тях; и всяка друга незабранена от закона дейност.
+ Издателска дейност (издателска къща); управление на авторски права; сделки за придобиване на права върху интелектуална собственост; издаване на литературни, учебни, всякакви други печатни или музикални произведения и софтуер; периодика; печатна реклама; маркетинг и разпространение на печатни материали; електронни магазини, галерии и книжарници; сделки с автомобили; комисионерство и посредничество; производство, възпроизвеждане, разпространение, внос и износ на оптични дискове, матрици и други носители, съдържащи обекти на авторското право и сродните му права; консултантска дейност; сделки с културни ценности и произведения на изкуството; сделки с други вещи; антиквариат; транспорт; превоз на продукция, вкл. внос и износ и единен вътрешен пазар; внос, износ или транспортиране на други стоки; евентуално добиване, преработване, сделки, работа с благородни метали и скъпоценни камъни, и изделия със и от тях; и всяка друга незабранена от закона дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма