Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СТРЕЛЕЦ 21 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203582067
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 12, 2015 16:33
Наименование
СТРЕЛЕЦ 21
Транслитерация
STRELETS 21
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Свищов, ул. Вежен, 8 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно; Производство на стоки с цел продажба; Строителна и ремонтна дейности; Производство на селскостопанска продукция и търговия на едро и дребно със селскостопанска продукция; Им... Търговия на едро и дребно; Производство на стоки с цел продажба; Строителна и ремонтна дейности; Производство на селскостопанска продукция и търговия на едро и дребно със селскостопанска продукция; Импорт, експорт и реекспорт; Търговско представителство, посредничество и агентство; Ресторантьорство и хотелиерство; Таксиметрови услуги; Транспортна и спедиционна дейност; Рекламна дейност; Консултантска дейност; Електронна търговия със стоки; всякакви други стопански дейности, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНТОАНЕТА ГЕДЕОНОВА АЛИЕВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АНТОАНЕТА ГЕДЕОНОВА АЛИЕВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СТРЕЛЕЦ 21 ЕООД на латиница "STRELETS 21" с ЕИК/ПИК 203582067 е основана на 12 Юни 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ББ -ТУРГАЙ", но на 1 Юли 2021 година то бива сменено на сегашното "СТРЕЛЕЦ 21". Седалището на компанията се намира в гр. Свищов, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2015-06-12
Регистрация на фирмата

2015-09-29
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-07-01
Промяна наименование
Името се сменя от ББ -ТУРГАЙ на СТРЕЛЕЦ 21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Свищов, ул. ДЕТЕЛИНА, 25
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Свищов, ул. Вежен, 8
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на материали и други стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, производство и продажба на селскостопански продукти, животновъдство и птицевъдство, търговска дейност в страната и в чужбина с всякакъв вид стоки, продажба на спирт и алкохолни изделия след съответното разрешение, търговско представителство и посредничество, превозни сделки, менителници, комисионни, спедиционни, лицензионни, цесионни, транспортни, складови, валутни сделки и охранителни услуги-след съответното разрешение, хотелиерски, туристически, рекламни, услуги в страната и в чужбина, печатарски услуги, счетоводни услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строително ремонтни и битови услуги, автосервизни и таксиметрови услуги, откриване на кафе-аператив, ресторантьорство, и други , като всички сделки ще се осъществяват по смисъла на чл.1, ал.3 от ТЗ, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство.
+ Търговия на едро и дребно; Производство на стоки с цел продажба; Строителна и ремонтна дейности; Производство на селскостопанска продукция и търговия на едро и дребно със селскостопанска продукция; Импорт, експорт и реекспорт; Търговско представителство, посредничество и агентство; Ресторантьорство и хотелиерство; Таксиметрови услуги; Транспортна и спедиционна дейност; Рекламна дейност; Консултантска дейност; Електронна търговия със стоки; всякакви други стопански дейности, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма