Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АДСТРОЙ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203587220
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203587220 от 2022-05-05 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 17, 2015 13:21
Наименование
АДСТРОЙ
Транслитерация
ADSTROY EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Илинден, бл. 378, вх. А, ет. 1 Виж на картата
Има 79 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Проектиране, производство, доставка, монтаж, строителство, изграждане, извършване на сервизни, ремонтни, строителни и монтажни работи на инсталации, съоръжения, конструкции и сгради... Проектиране, производство, доставка, монтаж, строителство, изграждане, извършване на сервизни, ремонтни, строителни и монтажни работи на инсталации, съоръжения, конструкции и сгради, електронни съобщителни мрежи, градски комуникации иинфраструктура, информационни и комуникационни системи, системи за енергийнаефективност, възобновяеми енергийни източници, слаботокови системи, системи засигурност, автоматизация, комплексен инженеринг и инвеститорска дейност, разработване и търговия с хардуерни и софтуерни продукти, вътрешна и външнатърговия, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждифизически и юридически лица, складови и лицензионни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни услуги, транспортна дейност и всички други дейностинезабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ваня Стоянова Тодорова (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: РАЯ ИВАНОВА ЧОБАНОВА 67.00 лв - 1.34% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Снежанка Атанасова Стоянова 33.00 лв - 0.66% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Вяра Станчева Тодорова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АДСТРОЙ ЕООД на латиница "ADSTROY EOOD" с ЕИК/ПИК 203587220 е основана на 17 Юни 2015 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Дивера България", но на 14 Април 2022 година то бива сменено на сегашното "АДСТРОЙ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2015-06-17
Регистрация на фирмата

2015-11-30
Промяна съдружници

2021-07-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Бурел, 1А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ, 11, вх. Д, ет. 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2022-04-14
Промяна наименование
Името се сменя от Дивера България на АДСТРОЙ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ, 11, вх. Д, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Илинден, бл. 378, вх. А, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- организиране на образователни и квалификационни курсове; създаване, разпространяване и търговия с всякакви материали и продукти с образователна цел; разработване, внедряване и мониторинг на образователни политики и проекти; предоставяне на услуги чрез електронни средства; търговско представителство и посредничество;сделки с интелектуална собственост; разработване на софтуерни продукти;консултантски услуги, реклама и маркетинг, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена изрично със закон, доколкото за тази дейност не се изисква лицензия или специфично разрешение по закон.
+ Проектиране, производство, доставка, монтаж, строителство, изграждане, извършване на сервизни, ремонтни, строителни и монтажни работи на инсталации, съоръжения,конструкции и сгради, електронни съобщителни мрежи, градски комуникации иинфраструктура, информационни и комуникационни системи, системи за енергийнаефективност, възобновяеми енергийни източници, слаботокови системи, системи засигурност, автоматизация, комплексен инженеринг и инвеститорска дейност,разработване и търговия с хардуерни и софтуерни продукти, вътрешна и външнатърговия, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждифизически и юридически лица, складови и лицензионни сделки, хотелиерски,туристически, рекламни услуги, транспортна дейност и всички други дейностинезабранени от закона.

2022-05-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203587220 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-05-13

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма