Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛВ ГРУП ТЕМПОРАРИ ИМПЛОЙМЪНТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203592274
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 22, 2015 11:12
Наименование
ЕЛВ ГРУП ТЕМПОРАРИ ИМПЛОЙМЪНТ
Транслитерация
“ELW GROUP TEMPORARY EMPLOYMENT” EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Рачо Димчев, 1, вх. А, ет. 2 Виж на картата
Има 48 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
78.10 - Посредническа дейност на агенции по наемане на работа
Предмет на дейност
Агенциия за подбор на персонал, агенция за осигуряване на временна заетост, агенция за набиране на персонал и други.Смесени селскостопански дейности (зеленчукопроизводство, комбинирано с животн... Агенциия за подбор на персонал, агенция за осигуряване на временна заетост, агенция за набиране на персонал и други.Смесени селскостопански дейности (зеленчукопроизводство, комбинирано с животновъдство) и спомагателни дейностиТранспорт на хора и товари.Управленска и консултантска дейност.Бизнес и управленско консултиране.Проучване на пазара и проучване на общественото мнение.Покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, вътрешна, външна търговия, комисионна, спедиция, транспорт, складиране, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, реклама, информация, софтуер услуги и всякакви други сделки и услуги, незабранени със законите и подзаконовите нормативни актове, както и всякаква друга дейност, незабранена от законите на Република България. В случай, че закон изисква специално разрешение или регистрация по отношение на горепосочените дейности, те ще се упражняват след получаване на такова. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Рам Бахадур Шахи (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Рам Бахадур Шахи (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛВ ГРУП ТЕМПОРАРИ ИМПЛОЙМЪНТ ЕООД на латиница "“ELW GROUP TEMPORARY EMPLOYMENT” EOOD" с ЕИК/ПИК 203592274 е основана на 22 Юни 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Авточасти А", но на 13 Май 2022 година то бива сменено на сегашното "ЕЛВ ГРУП ТЕМПОРАРИ ИМПЛОЙМЪНТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2015-06-22
Регистрация на фирмата

2022-05-13
Промяна наименование
Името се сменя от Авточасти А на ЕЛВ ГРУП ТЕМПОРАРИ ИМПЛОЙМЪНТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул.ДРАГАН ЦАНКОВ, 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Рачо Димчев, 1, вх. А, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид; зърнопроизводство; зеленчукопроизводство; растениевъдство; животновъдство; търговия със селскостопанска продукция; производство и продажба на стоки и продукция с цел продажба; всякаква друга дейност незабранена от закон и/или дейности за които се изисква специални лицензии или разрешения.
+ Агенциия за подбор на персонал, агенция за осигуряване на временна заетост, агенция за набиране на персонал и други.Смесени селскостопански дейности (зеленчукопроизводство, комбинирано с животновъдство) и спомагателни дейностиТранспорт на хора и товари.Управленска и консултантска дейност.Бизнес и управленско консултиране.Проучване на пазара и проучване на общественото мнение.Покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, вътрешна, външна търговия, комисионна, спедиция, транспорт, складиране, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, реклама, информация, софтуер услуги и всякакви други сделки и услуги, незабранени със законите и подзаконовите нормативни актове, както и всякаква друга дейност, незабранена от законите на Република България. В случай, че закон изисква специално разрешение или регистрация по отношение на горепосочените дейности, те ще се упражняват след получаване на такова.

2022-06-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Рачо Димчев, 1, вх. А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Рачо Димчев, 1, вх. А, ет. 2

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма