Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Каниза ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203610110
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203610110 от 2015-10-01 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
July 6, 2015 11:21
Наименование
Каниза
Транслитерация
„KANIZA” LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. "Петко Каравелов", 36 Виж на картата
Има 49 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия внос и износ на електронни цигари, принадлежности, части и консумативи за електронни цигари, течности и аромати за електронни цигари. Търговия със стоки и услуги, покупко-продажба на ... Търговия внос и износ на електронни цигари, принадлежности, части и консумативи за електронни цигари, течности и аромати за електронни цигари. Търговия със стоки и услуги, покупко-продажба на стоки в първоначален вид, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги и свързаните с това дейности, сделки с недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена от закона (подлежащите на отделна регистрация и разрешения дейности ще се извършват след получаване на съответните разрешения и лицензи) прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЮРКАН ИЗАЧАН (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЮРКАН ИЗАЧАН (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
800 лева (800 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Каниза ЕООД на латиница "„KANIZA” LTD" с ЕИК/ПИК 203610110 е основана на 6 Юли 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 800 лева.

Хронология

2015-07-06
Регистрация на фирмата

2015-10-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203610110 на основание друго от ЗДДС

2017-07-12
Промяна предмет на дейност
- Търговия със стоки и услуги, покупко-продажба на стоки в първоначален вид, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги и свързаните с това дейности, сделки с недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена от закона (подлежащите на отделна регистрация и разрешения дейности ще се извършват след получаване на съответните разрешения и лицензи)
+ Търговия внос и износ на електронни цигари, принадлежности, части и консумативи за електронни цигари, течности и аромати за електронни цигари. Търговия със стоки и услуги, покупко-продажба на стоки в първоначален вид, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги и свързаните с това дейности, сделки с недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена от закона (подлежащите на отделна регистрация и разрешения дейности ще се извършват след получаване на съответните разрешения и лицензи)

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма