Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА СВИЩОВ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203618751
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 10, 2015 11:52
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА СВИЩОВ
Транслитерация
Zalojna Kashta Svishtov Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Свищов, ул. "Патриарх Евтимий“, 72, вх. Г, ет. 5 Виж на картата
Предмет на дейност
Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, извършване на други сделки само когато това е необходимо във връзка с осъществяване дейността като заложна къща, работа с ... Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, извършване на други сделки само когато това е необходимо във връзка с осъществяване дейността като заложна къща, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, като всички дейности, за които е необходимо издаване на лиценз или разрешение ще бъдат упражнявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Пламен Петков Доневски (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Пламен Петков Доневски (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА СВИЩОВ ЕООД на латиница "Zalojna Kashta Svishtov Ltd." с ЕИК/ПИК 203618751 е основана на 10 Юли 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Свищов, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2015-07-10
Регистрация на фирмата

2016-02-24
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, извършване на други сделки само когато това е необходимо във връзка с осъществяване дейността като заложна къща, извършване на сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, като всички дейности, за които е необходимо издаване на лиценз или разрешение ще бъдат упражнявани след получаването му.
+ Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, извършване на други сделки само когато това е необходимо във връзка с осъществяване дейността като заложна къща, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, като всички дейности, за които е необходимо издаване на лиценз или разрешение ще бъдат упражнявани след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма