Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Сирма Ейджънси ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203620916
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 13, 2015 15:25
Наименование
Сирма Ейджънси
Транслитерация
SirmAgency Ltd.
Оборот
12,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Драгалевска", 1 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Създаване, разпространение и опазване на културни ценности в областта на театъра, музиката, киното, аудиовизията, литературата, художествения превод, танца, цирка, пластичните изкуст... Създаване, разпространение и опазване на културни ценности в областта на театъра, музиката, киното, аудиовизията, литературата, художествения превод, танца, цирка, пластичните изкуства, архитектурата, дизайна, фолклора, включително опазването на културно-историческото наследство; създаване и разпространение на произведения и спектакли, свързани с вертикална акробатика, цирк и вариете; провеждане на спортни дейности, обучения и тренировки, импресарска, мениджърска, посредническа, продуцентска, рекламна и PR дейност; организиране и провеждане на шоу програми и представления; организиране и провеждане на курсове и семинари, транспортна дейност, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Сирма Йорданова Добрева (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Сирма Йорданова Добрева (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 12,000 500% - -
2020 2,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Сирма Ейджънси ЕООД на латиница "SirmAgency Ltd." с ЕИК/ПИК 203620916 е основана на 13 Юли 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 12,000 лв.

Хронология

2015-07-13
Регистрация на фирмата

2020-06-17
Промяна предмет на дейност
- Импресарска, мениджърска, посредническа, продуцентска, рекламна и PR дейност. Организиране и непосредствено провеждане на шоу програми, партита, граждански ритуали, услуги свързани с провеждане на официални семейни празници и обреди. Разкриване на заведения за спортни, забавни и електронни игри (без хазарт), игрални зали, дискотеки, клубове. Ресторантьорство и хотелиерство, къмпингова дейност, маркетингова, лизингова дейност, преводи от и на чужди езици. Откриване на кафе - аперитиви, барове и питейни заведения, магазини, складове, търговия на едро и дребно с всички разрешени от закона хранителни и промишлени стоки. Организиране на курсове, лекторски услуги и курсове, разпространение на вестници, списания, печатни произведения, издателска дейности и търговия с книжарски стоки и литература както и всички други дейности които закона разрешава.
+ Създаване, разпространение и опазване на културни ценности в областта на театъра, музиката, киното, аудиовизията, литературата, художествения превод, танца, цирка, пластичните изкуства, архитектурата, дизайна, фолклора, включително опазването на културно-историческото наследство; създаване и разпространение на произведения и спектакли, свързани с вертикална акробатика, цирк и вариете; провеждане на спортни дейности, обучения и тренировки, импресарска, мениджърска, посредническа, продуцентска, рекламна и PR дейност; организиране и провеждане на шоу програми и представления; организиране и провеждане на курсове и семинари, транспортна дейност, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма