Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИ ЕЙЧ КОНСУЛТИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203628610
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 17, 2015 17:23
Наименование
ДИ ЕЙЧ КОНСУЛТИНГ
Транслитерация
DH Consulting LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 563, ет. 7 Виж на картата
Има 32 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
69.20 - Счетоводни и одиторски дейности; данъчни консултации
Предмет на дейност
Абонаментно счетоводно обслужване на предприятия, физически лица и държавни институции, текущо счетоводство на физически и юридически лица, изготвяне на междинни и годишни финансови отчети, ко... Абонаментно счетоводно обслужване на предприятия, физически лица и държавни институции, текущо счетоводство на физически и юридически лица, изготвяне на междинни и годишни финансови отчети, консултантско обслужване в сферата на счетоводството, данъчното, трудовото и търговското право, вътрешен одит, разработка на финансови и бизнес планове, икономически оценки и обосновки, внедряване на счетоводен и управленски софтуер, оценка на активи и цели на предприятия, издателска дейност и квалификация и обучение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИАНА ИВАНОВА ХИНКИНСКА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ХРИСТО СЛАВКОВ ХИНКИН 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЦВЕТАН СЛАВКОВ ХИНКИН 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДИАНА ИВАНОВА ХИНКИНСКА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИ ЕЙЧ КОНСУЛТИНГ ЕООД на латиница "DH Consulting LTD" с ЕИК/ПИК 203628610 е основана на 17 Юли 2015 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БЕСТ УЪРКЪРС", но на 21 Ноември 2023 година то бива сменено на сегашното "ДИ ЕЙЧ КОНСУЛТИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2015-07-17
Регистрация на фирмата

2023-11-21
Промяна наименование
Името се сменя от БЕСТ УЪРКЪРС на ДИ ЕЙЧ КОНСУЛТИНГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 563, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 563, ет. 7
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ПРОМИШЛЕНИ, ТЕКСТИЛНИ, ХРАНИТЕЛНИ, СЕЛСКОСТОПАНСКИ, БИТОВИ И ДРУГИ ВИДОВЕ СТОКИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ПОСРЕДНИЧЕСКИ И КОМИСИОНЕРСКИ УСЛУГИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНЦИИ НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, ПЪТНИЧЕСКИ И ТОВАРО ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ И СПЕДИЦИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА,РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА.
+ Абонаментно счетоводно обслужване на предприятия, физически лица и държавни институции, текущо счетоводство на физически и юридически лица, изготвяне на междинни и годишни финансови отчети, консултантско обслужване в сферата на счетоводството, данъчното, трудовото и търговското право, вътрешен одит, разработка на финансови и бизнес планове, икономически оценки и обосновки, внедряване на счетоводен и управленски софтуер, оценка на активи и цели на предприятия, издателска дейност и квалификация и обучение.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма