Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА ДЕЙНОСТ ГОРНА БАНЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203655276
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 10, 2015 15:25
Наименование
ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА ДЕЙНОСТ ГОРНА БАНЯ
Транслитерация
CENTRE FOR SOCIAL SERVICES LTD
Оборот
161,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
19 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, 757, 29 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Предоставяне на социални услуги по реда на закона за социални услуги. Осъществяване на дейност под формата на дом за хора в надтрудоспособна възраст, дом за резидентна и дневна грижа, център за со... Предоставяне на социални услуги по реда на закона за социални услуги. Осъществяване на дейност под формата на дом за хора в надтрудоспособна възраст, дом за резидентна и дневна грижа, център за социална рехабилитация и интеграция. Извършване на комплекс от социални услуги на нуждаещи се лица и лица, навършили възрастта за придобиване право на пенсия за осигурителен стаж и възраст съгласно кодекса за социално осигуряване, включително на онези от тях, които имат процент намалена работоспособност, установен с експертно решение на телк/нелк. Съдействие за социални контакти, медицинска nомощ и съпътстващи дейности, както и всички незабранени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАЛЕНТИН ПАНОВ ПАНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВАЛЕНТИН ПАНОВ ПАНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 161,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 19

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА ДЕЙНОСТ ГОРНА БАНЯ ЕООД на латиница "CENTRE FOR SOCIAL SERVICES LTD" с ЕИК/ПИК 203655276 е основана на 10 Август 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 161,000 лв.

Хронология

2015-08-10
Регистрация на фирмата

2021-07-19
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на социални услуги по реда на закона за социално подпомагане. осъществяване на дейност под формата на дом за стари хора, център за социална рехабилитация и интеграция; и дневен център по смисъла на закона за социалното подпомагане и правилника за прилагането му. Извършване на комплекс от социални услуги на нуждаещи се лица и лица, навършили възрастта за придобиване право на пенсия за осигурителен стаж и възраст съгласно кодекса за социално осигуряване, включително на онези от тях, които имат процент намалена работоспособност, установен с експертно решение на телк/нелк. Съдействие за социални контакти, медицинска nомощ и съпътстващи дейности, както и всички незабранени от закона дейности.
+ Предоставяне на социални услуги по реда на закона за социални услуги. Осъществяване на дейност под формата на дом за хора в надтрудоспособна възраст, дом за резидентна и дневна грижа, център за социална рехабилитация и интеграция. Извършване на комплекс от социални услуги на нуждаещи се лица и лица, навършили възрастта за придобиване право на пенсия за осигурителен стаж и възраст съгласно кодекса за социално осигуряване, включително на онези от тях, които имат процент намалена работоспособност, установен с експертно решение на телк/нелк. Съдействие за социални контакти, медицинска nомощ и съпътстващи дейности, както и всички незабранени от закона дейности.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма