Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Спасов СЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203656346
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 11, 2015 13:03
Наименование
Спасов СЛ
Транслитерация
Spasov SL Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. Петко Напетов, 34 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия и продажби на стоки; Внос и износ на стоки; Всички видове вътрешни и външни търговски сделки ( без забранените със закон); Търговско представителство и посредничество; Комисионни, спедицион... Търговия и продажби на стоки; Внос и износ на стоки; Всички видове вътрешни и външни търговски сделки ( без забранените със закон); Търговско представителство и посредничество; Комисионни, спедиционни и превозни сделки; Транспортна дейност; Консултантска дейност; Услуги; Онлайн търговия и продажби, както и всяка друга дейност, която не е забранена изрично от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМО ПАСКОВ СПАСОВ (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДИМО ПАСКОВ СПАСОВ 19,900.00 лв - 99.50% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СТОЯНКА ПЕТРОВА ДИМОВА 100.00 лв - 0.50% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДИМО ПАСКОВ СПАСОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
20,000 лева (20,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Спасов СЛ ЕООД на латиница "Spasov SL Ltd." с ЕИК/ПИК 203656346 е основана на 11 Август 2015 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ХЕРБАСОРС", но на 26 Юли 2021 година то бива сменено на сегашното "Спасов СЛ". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 20,000 лева.

Хронология

2015-08-11
Регистрация на фирмата

2021-07-26
Промяна наименование
Името се сменя от ХЕРБАСОРС на Спасов СЛ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Изкупуване, първична обработка, опаковане, етикетиране, съхранение, транспорт, внос и износ на билки, билкови смеси, лечебни растения, ядки, семена, сушени плодове, етерични масла, добити от билки, ядки и семена от растения и продукти, произведени от същите суровини; Всички видове вътрешни и външни търговски сделки /без забранените със закон/; Търговско представителство и посредничество; Комисионни, спедиционни и превозни сделки; Консултантска дейност.
+ Търговия и продажби на стоки; Внос и износ на стоки; Всички видове вътрешни и външни търговски сделки ( без забранените със закон); Търговско представителство и посредничество; Комисионни, спедиционни и превозни сделки; Транспортна дейност; Консултантска дейност; Услуги; Онлайн търговия и продажби, както и всяка друга дейност, която не е забранена изрично от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма