Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕВРО АЛИАНС - ТРАКИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203661521
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 14, 2015 13:10
Наименование
ЕВРО АЛИАНС - ТРАКИЯ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. Д. НАУМОВ, 112, ет. 4 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговия със селскостопански продукти, диворастящи и култивирани билки, търговия с хранителни стоки и биопродукти, онлайн търговия, предоставяне на стоки и услуги, дейности в подкрепа на хор... Търговия със селскостопански продукти, диворастящи и култивирани билки, търговия с хранителни стоки и биопродукти, онлайн търговия, предоставяне на стоки и услуги, дейности в подкрепа на хора с увреден слух и други увреждания, които генерират социална възвръщаемост. Професионално ориентиране и психологическо консултиране. Организиране и провеждане на обучения и курсове за професионално, мотивационно и адаптационно обучение, чужди езици и компютърна подготовка. Разработване и изпълнение на проекти, програми и стратегии, извършване на образователни, преводачески, информационни, консултантски и други интелектуални услуги за хора с увреждания, както и за хора с увреден слух. Извършване на всички други търговски дейности и услуги, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЗЛАТКО СТАЙКОВ ТАНЕВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Тони Иванов Куцаров 1,440.00 лв - 66.67% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Златко Стайков Танев 720.00 лв - 33.33% дял (свързан с 11 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЗЛАТКО СТАЙКОВ ТАНЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2,160 лева (2,160 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕВРО АЛИАНС - ТРАКИЯ ЕООД с ЕИК/ПИК 203661521 е основана на 14 Август 2015 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 2,160 лева.

Хронология

2015-08-14
Регистрация на фирмата

2017-10-02
Промяна съдружници
- ТОНИ ИВАНОВ КУЦАРОВ - 40 лв - 1.85% дял
- ПЕПА ТАНЕВА АВРАМОВА - 20 лв - 0.93% дял
+ Златко Стайков Танев - 720 лв - 33.33% дял
+ Тони Иванов Куцаров - 1440 лв - 66.67% дял
Промяна предмет на дейност
- Организиране и провеждане на курсове за професионално, мотивационно и адаптационно обучение, чужди езици и компютърна подготовка, разработване и изпълнение на проекти, програми и стратегии, извършване на образователни, преводачески, информационни, консултантски и други интелектуални услуги, включително за хора с увреждания, както и за хора с увреден слух. Изпълнение на държавни и фирмени поръчки за обучение, преводи, проекти, реклама, оценки, съставяне на бизнес планове, организиране, провеждане и участие в национални и международни конференции, семинари, школи и работни срещи, извършване на посредническа дейност по информиране, подбор, оценка и наемане на работа в страната и чужбина, извършване на издателска, библиотечна и на други допълнителни стопански дейности, които не са забранени от закона.
+ Търговия със селскостопански продукти, диворастящи и култивирани билки, търговия с хранителни стоки и биопродукти, онлайн търговия, предоставяне на стоки и услуги, дейности в подкрепа на хора с увреден слух и други увреждания, които генерират социална възвръщаемост. Професионално ориентиране и психологическо консултиране. Организиране и провеждане на обучения и курсове за професионално, мотивационно и адаптационно обучение, чужди езици и компютърна подготовка. Разработване и изпълнение на проекти, програми и стратегии, извършване на образователни, преводачески, информационни, консултантски и други интелектуални услуги за хора с увреждания, както и за хора с увреден слух. Извършване на всички други търговски дейности и услуги, незабранени от закона.

2023-03-16
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
- Златко Стайков Танев - 720 лв - 33.33% дял
- Тони Иванов Куцаров - 1440 лв - 66.67% дял

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма