Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГРЕКО ТУРС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203663629
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203663629 от 2016-04-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 17, 2015 13:04
Наименование
ГРЕКО ТУРС
Транслитерация
GRECO TOURS EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Любимец, пл. ТРЕТИ МАРТ, 1 Виж на картата
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродава в първоначален, преработен или обработен вид; търговия със селскостопански и хранителни продукти, продажба на продукти от растителен и животи... покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродава в първоначален, преработен или обработен вид; търговия със селскостопански и хранителни продукти, продажба на продукти от растителен и животински произход, производство на стоки с цел продажба; дистрибуция и логистика, външнотърговска дейност - внос и износ с български и чуждестранни физически и юридически лица; търговско представителство и посредничество на фирми и лица в страната, и в чужбина, обмяна на валута и всяка друга дейност, незабранена от закон, след получаване на съответната лицензия или разрешително. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Анестис Евстратиос Герониколакис (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Анестис Евстратиос Герониколакис (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГРЕКО ТУРС ЕООД на латиница "GRECO TOURS EOOD" с ЕИК/ПИК 203663629 е основана на 17 Август 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕЙ.ДЖИ. ОЙЛ ТРЕЙДИНГ", но на 18 Септември 2018 година то бива сменено на сегашното "ГРЕКО ТУРС". Седалището на компанията се намира в гр. Любимец, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2015-08-17
Регистрация на фирмата

2016-03-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Свиленград, бул. България, 55
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Свиленград, бул. България, 39
Промяна предмет на дейност
- покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродава в първоначален, преработен или обработен вид; търговия със селскостопански и хранителни продукти, продажба на продукти от растителен и животински произход, производство на стоки с цел продажба; дистрибуция и логистика, външнотърговска дейност - внос и износ с български и чуждестранни физически и юридически лица; търговско представителство и посредничество на фирми и лица в страната, и в чужбина, и всяка друга дейност, незабранена от закон, след получаване на съответната лицензия или разрешително.
+ покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродава в първоначален, преработен или обработен вид; търговия със селскостопански и хранителни продукти, продажба на продукти от растителен и животински произход, производство на стоки с цел продажба; дистрибуция и логистика, външнотърговска дейност - внос и износ с български и чуждестранни физически и юридически лица; търговско представителство и посредничество на фирми и лица в страната, и в чужбина, обмяна на валута и всяка друга дейност, незабранена от закон, след получаване на съответната лицензия или разрешително.

2016-04-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203663629 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-09-18
Промяна наименование
Името се сменя от ЕЙ.ДЖИ. ОЙЛ ТРЕЙДИНГ на ГРЕКО ТУРС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Свиленград, бул. България, 39
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Любимец, пл. ТРЕТИ МАРТ, 1

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма