Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Трейдинг Хард Инвестмънт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203670463
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203670463 от 2019-06-27 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 21, 2015 13:47
Наименование
Трейдинг Хард Инвестмънт
Транслитерация
Trading Hard Invesment EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Христо Белчев, 1, вх. А, ет. 5 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, управление на сгради, строителство на недвижими имоти, както и всяка друга дейност, която не е забранена от законите на Република Бълга... Покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, управление на сгради, строителство на недвижими имоти, както и всяка друга дейност, която не е забранена от законите на Република България. Всяка дейност, за извършването, на която се изисква лиценз ще се извършва след надлежното му получаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ХУАН ЛУИС ПЕРЕЗ ДЖИМЕНЕЗ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ХУАН ЛУИС ПЕРЕЗ ДЖИМЕНЕЗ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Трейдинг Хард Инвестмънт ЕООД на латиница "Trading Hard Invesment EOOD" с ЕИК/ПИК 203670463 е основана на 21 Август 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2015-08-21
Регистрация на фирмата

2019-05-22
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-06-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203670463 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-09-05
Промяна предмет на дейност
- Извършване на консултантска дейност, в т.ч. извършване на административнo-правни и счетоводни, услуги и консултации, предварителни проучвания, оценки, подготовка, изработване и съгласуване на инвестиционни или други проекти , предварителни проучвания, оценки, подготовка, изработване и съгласуване на инвестиционни проекти; консултантски услуги при придобиване, управление, оценка и разпореждане с активи и участия в местни и чуждестранни дружества; юридически и финансови консултантски услуги, свързани с преобразуване на търговски дружества; изготвяне на анализи, бизнес-инвестиционни планове, сделки с интелектуална собственост, вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество, комисионерство, агентство в полза на местни и чуждестранни физически и юридически лица; управление на местни и чуждестранни инвестиции; маркетингови проучвания, стратегии, както и всяка друга дейност, която не е забранена от законите на Република България. Всяка дейност, за извършването, на която се изисква лиценз ще се извършва след надлежното му получаване.
+ Покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, управление на сгради, строителство на недвижими имоти, както и всяка друга дейност, която не е забранена от законите на Република България. Всяка дейност, за извършването, на която се изисква лиценз ще се извършва след надлежното му получаване.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма