Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕУЗИНА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203674134
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203674134 от 2015-12-30 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
August 25, 2015 14:11
Наименование
ЕУЗИНА
Транслитерация
EUZINA LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 502, вх. 1, ет. 8 Виж на картата
Има 109 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Бизнес консултации, търговско представителство, посредничество, агентство в страната и чужбина на местни и чуждестранни юридически и физически лица.Предоставяне на посреднически услуги при сделк... Бизнес консултации, търговско представителство, посредничество, агентство в страната и чужбина на местни и чуждестранни юридически и физически лица.Предоставяне на посреднически услуги при сделки с недвижими имоти. Посредническа дейност по подбор на персонал в България и чужбина. Предоставяне на услуги в областта на счетоводството, информационнитетехнологии, европейските програми за финансиране, преводите от и на чуждиезици, чуждоезиковото обучение, както и всякакви други законни дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Магдалина Галева Лиаску (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Петрос Лиаскос (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕУЗИНА ЕООД на латиница "EUZINA LTD" с ЕИК/ПИК 203674134 е основана на 25 Август 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЛОГИСТИ", но на 15 Август 2017 година то бива сменено на сегашното "ЕУЗИНА". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2015-08-25
Регистрация на фирмата

2015-12-30
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203674134 на основание друго от ЗДДС

2017-08-15
Промяна наименование
Името се сменя от ЛОГИСТИ на ЕУЗИНА
Промяна предмет на дейност
- Счетоводни услуги и консултации, преводи и консултантска дейност, посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица и всякакви други дейности, разрешени от закона.
+ Бизнес консултации, търговско представителство, посредничество, агентство в страната и чужбина на местни и чуждестранни юридически и физически лица.Предоставяне на посреднически услуги при сделки с недвижими имоти. Посредническа дейност по подбор на персонал в България и чужбина. Предоставяне на услуги в областта на счетоводството, информационнитетехнологии, европейските програми за финансиране, преводите от и на чуждиезици, чуждоезиковото обучение, както и всякакви други законни дейности.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма