Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗЕМЕДЕЛСКА ЕКО ФЕРМА ВАРНА 1 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203679010
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203679010 от 2015-09-10 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 28, 2015 11:42
Наименование
ЗЕМЕДЕЛСКА ЕКО ФЕРМА ВАРНА 1
Транслитерация
Travel plus Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, ет. 5 Виж на картата
Има 19041 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; производство и/или покупка с цел продажба в първоначален, обработен или преработен в... покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; производство и/или покупка с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид на селскостопанска продукция; обработка на земя и производство на селскостопанска продукция; производство и търговия на екологично чисти селскостопански продукти; изграждане и експлоатация на селскостопански предприятия; туризъм; селски туризъм; хотелиерство; ресторантьорство; транспортни услуги, както и всички други дейности без забранените от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТОЯН ПАНАЙОТОВ ДИМИТРОВ (свързан с 14 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Валентин Бориславов Йосифов (свързан с 15 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗЕМЕДЕЛСКА ЕКО ФЕРМА ВАРНА 1 ЕООД на латиница "Travel plus Ltd." с ЕИК/ПИК 203679010 е основана на 28 Август 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Травъл плюс", но на 18 Юни 2019 година то бива сменено на сегашното "ЗЕМЕДЕЛСКА ЕКО ФЕРМА ВАРНА 1". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2015-08-28
Регистрация на фирмата

2015-09-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203679010 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-06-18
Промяна наименование
Името се сменя от Травъл плюс на ЗЕМЕДЕЛСКА ЕКО ФЕРМА ВАРНА 1
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Първа, 22
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, ет. 5
Промяна предмет на дейност
- Извършване на туристически услуги в страната и чужбина, извършване на транспортни услуги в страната и чужбина, посредничество във връзка с извършването на туристически услуги, посредничество между тур-оператори, туристически агенции и хотелиери в страната и чужбина; хотелски резервации за туроператори и туристически агенции; всякакъв трансфер на туристи; организиране, продажба и осъществяване на екскурзии, мероприятия и обиколки в страната и чужбина, както и мероприятия за развлечение на туристите; посредничество при закупуване на билети за всички видове транспортни средства, туристически услуги и културни прояви; посредничество при организиране на туристически пътувания в страната и чужбина; наемане на туристически услуги и продажбата им на трети лица; представителство или агентиране на авиокомпании и други транспортни фирми, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Всички видове туристическа дейност ще се осъществяват след снабдяване със съответното разрешително.
+ покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; производство и/или покупка с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид на селскостопанска продукция; обработка на земя и производство на селскостопанска продукция; производство и търговия на екологично чисти селскостопански продукти; изграждане и експлоатация на селскостопански предприятия; туризъм; селски туризъм; хотелиерство; ресторантьорство; транспортни услуги, както и всички други дейности без забранените от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма