Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ню уей транспорт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203681627
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203681627 от 2015-09-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 1, 2015 08:38
Наименование
Ню уей транспорт
Транслитерация
New way transport ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Александровска, 26, ет. 3 Виж на картата
Има 53 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4941 - Сухопътен транспорт
Предмет на дейност
Организиране на международен и вътрешен товарен транспорт и спедиция, консултантски услуги, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и пр... Организиране на международен и вътрешен товарен транспорт и спедиция, консултантски услуги, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ настоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Раду Александру (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Раду Александру (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ню уей транспорт ЕООД на латиница "New way transport ltd" с ЕИК/ПИК 203681627 е основана на 1 Септември 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СВАЛЛОВ ТРАНС", но на 25 Февруари 2019 година то бива сменено на сегашното "Ню уей транспорт". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2015-09-01
Регистрация на фирмата

2015-09-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203681627 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-02-25
Промяна наименование
Името се сменя от СВАЛЛОВ ТРАНС на Ню уей транспорт
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Смирненски, ПИРИН, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Александровска, 26, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Маркетинг,външна и вътрешна търговия/търговски преставителство и посредничество, транспортни дейности - товарен и пътнически, ресторантьорство и хотелиерство, сделки с недвижими имоти. Извършване на спомагателни дейности в транспорта /експедиране на товари, уреждане или осъществяване на транспортни операции с автомобилен, железопътен и воден транспорт, съставяне и издаване на транспортни документи, дейности на митнически агенти, попълване и изготвяни на митнически декларации/, покупка на стоки и вещи с цел препродажба в първоначален и преработен или обработен вид, складова, спедиционна и комисионна, лизингова дейност и търговско представителство и преставителство и посредничество, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна дейности, предоставяне на услуги както и всякаква друга дейности, които не са забранени със закон.
+ Организиране на международен и вътрешен товарен транспорт и спедиция, консултантски услуги, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни,спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ настоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма