Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДРЕХИ БГ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203687338
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203687338 от 2018-08-06 на основание чл. 151а от ЗДДС (Глава седемнадесета "а". СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ ЗА КАСОВА ОТЧЕТНОСТ НА ДАНЪК ВЪРХУ ДОБАВЕНАТА СТОЙНОСТ (НОВА - ДВ, БР. 101 ОТ 2013 Г., В СИЛА ОТ 01.01.2014 Г.))
Дата на регистрация
September 3, 2015 16:19
Наименование
ДРЕХИ БГ
Транслитерация
DREHI BG
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, Хан Кубрат, 7А Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
47.91 - Търговия на дребно чрез поръчки по пощата, телефона или Интернет
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно с всякакви стоки, внос и износ на стоки, рекламна и маркетингова дейност, търговско посредничество, производство, преобразуване, комерсиализация, реклама, раз... Търговия на едро и дребно с всякакви стоки, внос и износ на стоки, рекламна и маркетингова дейност, търговско посредничество, производство, преобразуване, комерсиализация, реклама, разпространение и извършване на услуги и консултации; издателска, редакционна и печатна дейност; издаване, търговия и разпространение на научна и учебна литература; рекламно информационна; професионално-образователна и научноизследователска дейност; покупка на стоики или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; сделки с интелектуална собственост; програмни и импресарски услуги; консултантска дейност; подбор на персонал; маркетинг, проучване, рекламна стратегия и практики, разработка и разпространение на софтуерни продукти, външна и вътрешна търговия, както и всички други сделки и дейности, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАЛЕНТИНА ПЕТКОВА СТОЯНОВА (свързан с 2 фирми)
Съдружник: СВЕТОСЛАВ СТЕФКОВ ДИЧЕВ 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
Съдружник: ВАЛЕНТИНА ПЕТКОВА СТОЯНОВА 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВАЛЕНТИНА ПЕТКОВА СТОЯНОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДРЕХИ БГ ООД на латиница "DREHI BG" с ЕИК/ПИК 203687338 е основана на 3 Септември 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2015-09-03
Регистрация на фирмата

2016-06-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Генерал Колев, 83, вх. А, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, Генерал Колев, 83, вх. А, ет. 6
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ДРЕХИ, ОБУВКИ, ШАПКИ И ДРУГИ АКСЕСОАРИ КЪМ ОБЛЕКЛОТО, ВНОС НА ПОСОЧЕНИЯ ВИД СТОКИ, РЕКЛАМНА И МАРКЕТИНГОВА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕОБРАЗУВАНЕ, КОМЕРСИАЛИЗАЦИЯ, РЕКЛАМА, РАЗПРОСТРАНЕНИЕ И ИЗВЪРШВАНЕ НА УСЛУГИ И/ИЛИ ВАУЧЕРИ И/ИЛИ СМАРТ КАРТИ ЗА СОБСТВЕНА СМЕТКА И/ИЛИ В КАЧЕСТВОТО МУ НА ПОСРЕДНИК В РАЗЛИЧНИ ОБЛАСТИ, КАТО ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ И/ИЛИ ДЕЙНОСТ ПО ХРАНЕНЕ, ДЕЙНОСТ ПО МОТИВАЦИЯ И ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЛУЖЕБНИ ПЪТУВАНИЯ; КОМПЛЕКСНИ ФИНАНСОВО – СЧЕТОВОДНИ, ДАНЪЧНИ УСЛУГИ И КОНСУЛТАЦИИ; СЪСТАВЯНЕ НА ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ ПО РЕДА НА ЗАКОНА ЗА СЧЕТОВОДСТВОТО; ВАЛУТНО-ФИНАНСОВО И ДАНЪЧНО ОБСЛУЖВАНЕ; ИНВЕСТИЦИОННО ПРОГНОЗИРАНЕ И ОЦЕНКА; ФИНАНСОВО БЮДЖЕТИРАНЕ И АНАЛИЗ; ИЗДАТЕЛСКА, РЕДАКЦИОННА И ПЕЧАТНА ДЕЙНОСТ; ИЗДАВАНЕ, ТЪРГОВИЯ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАУЧНА И УЧЕБНА ЛИТЕРАТУРА; РЕКЛАМНО ИНФОРМАЦИОННА; ПРОФЕСИОНАЛНО-ОБРАЗОВАТЕЛНА И НАУЧНОИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ; ПОКУПКА НА СТОИКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ СДЕЛКИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ПРОГРАМНИ И ИМПРЕСАРСКИ УСЛУГИ; КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ; ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛЛ; МАРКЕТИНГ, ПРОУЧВАНЕ, РЕКЛАМНА СТРАТЕГИЯ И ПРАКТИКИ, РАЗРАБОТКА И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ, ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ СДЕЛКИ И ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Търговия на едро и дребно с всякакви стоки, внос и износ на стоки, рекламна и маркетингова дейност, търговско посредничество, производство, преобразуване, комерсиализация, реклама, разпространение и извършване на услуги и консултации; издателска, редакционна и печатна дейност; издаване, търговия и разпространение на научна и учебна литература; рекламно информационна; професионално-образователна и научноизследователска дейност; покупка на стоики или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; сделки с интелектуална собственост; програмни и импресарски услуги; консултантска дейност; подбор на персонал; маркетинг, проучване, рекламна стратегия и практики, разработка и разпространение на софтуерни продукти, външна и вътрешна търговия, както и всички други сделки и дейности, незабранени със закон.

2017-01-13

2018-01-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, Генерал Колев, 83, вх. А, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, Хан Кубрат, 7А

2018-08-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203687338 на основание чл. 151а от ЗДДС - Глава седемнадесета "а". СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ ЗА КАСОВА ОТЧЕТНОСТ НА ДАНЪК ВЪРХУ ДОБАВЕНАТА СТОЙНОСТ (НОВА - ДВ, БР. 101 ОТ 2013 Г., В СИЛА ОТ 01.01.2014 Г.)

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма