Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХАУС ХЪНТЪРС ЕСТЕЙТС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203687879
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 4, 2015 09:59
Наименование
ХАУС ХЪНТЪРС ЕСТЕЙТС
Транслитерация
HOUSE HUNTERS ESTATES LLC
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 181, ет. 1 Виж на картата
Има 27 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
посредническа дейност при покупка и продажба на недвижими имоти; посредническа дейност при отдаване под наем на търговски, промишлени и жилищни имоти; търговия в страната и чужбина, внос, износ,... посредническа дейност при покупка и продажба на недвижими имоти; посредническа дейност при отдаване под наем на търговски, промишлени и жилищни имоти; търговия в страната и чужбина, внос, износ, реекспорт, бартер на незабранени от закона стоки, оценителска, посредническа, организационна, рекламна, консултантска, информационна, комисионна, складова, транспортна и спедиционна дейност; инженеринг, предириемачество, трансфер на технологии, ноу- хау, сделки с интелектуална собственост, търговско представителство, извършване на анализи и прогнози, производство, покупка и продажба на промишлени и селскостопански стоки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СВЕТОСЛАВ ВАЛЕРИЕВ ШОПОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СВЕТОСЛАВ ВАЛЕРИЕВ ШОПОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХАУС ХЪНТЪРС ЕСТЕЙТС ЕООД на латиница "HOUSE HUNTERS ESTATES LLC" с ЕИК/ПИК 203687879 е основана на 4 Септември 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕС ЕНД АЙ СОЛЮШЪНС", но на 23 Юни 2023 година то бива сменено на сегашното "ХАУС ХЪНТЪРС ЕСТЕЙТС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2015-09-04
Регистрация на фирмата

2023-06-23
Промяна наименование
Името се сменя от ЕС ЕНД АЙ СОЛЮШЪНС на ХАУС ХЪНТЪРС ЕСТЕЙТС
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия на едро и дребно, внос, износ, реекспорт, бартер на незабранени от закона стоки, оценителска, посредническа, организационна, рекламна, консултантска, информационна, комисионна, складова, транспортна и спедиционна дейност; инженеринг, предприемачество, трансфер на технологии, ноу-хау, сделки с интелектуална собственост, търговско представителство, извършване на анализи и прогнози, производство, покупка и продажба на промишлени и селскостопански стоки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ посредническа дейност при покупка и продажба на недвижими имоти; посредническа дейност при отдаване под наем на търговски, промишлени и жилищни имоти; търговия в страната и чужбина, внос, износ, реекспорт, бартер на незабранени от закона стоки, оценителска, посредническа, организационна, рекламна, консултантска, информационна, комисионна, складова, транспортна и спедиционна дейност; инженеринг, предириемачество, трансфер на технологии, ноу- хау, сделки с интелектуална собственост, търговско представителство, извършване на анализи и прогнози, производство, покупка и продажба на промишлени и селскостопански стоки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма