Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА ДЕНИЗ 2011-ВАРНА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203691443
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 8, 2015 10:56
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА ДЕНИЗ 2011-ВАРНА
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул. Драма, 3 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предмет на дейност: работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, дейност на заложна къща и верига заложни къщи, предоставяне на парични заеми обезпечени със залог върху дви... Предмет на дейност: работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, дейност на заложна къща и верига заложни къщи, предоставяне на парични заеми обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността; като всички, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение ще бъдат упражнявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Къймет Мартинова Асенова (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Асен Илков Живков 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Къймет Мартинова Асенова 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Къймет Мартинова Асенова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА ДЕНИЗ 2011-ВАРНА ООД с ЕИК/ПИК 203691443 е основана на 8 Септември 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЕНИЗ 2011-ВАРНА", но на 19 Август 2016 година то бива сменено на сегашното "ЗАЛОЖНА КЪЩА ДЕНИЗ 2011-ВАРНА". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2015-09-08
Регистрация на фирмата

2016-08-19
Промяна наименование
Името се сменя от ДЕНИЗ 2011-ВАРНА на ЗАЛОЖНА КЪЩА ДЕНИЗ 2011-ВАРНА
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Предметът на дейност на дружеството е: търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, складови и превозни сделки, покупка, преработка, опаковка и продажба на стоки и други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; транспортни услуги;; рекламна и информационна дейност; ресторантьорство, хотелиерство, туризъм, както и всички останали дейности незабранени със закон.
+ Дейност на заложна къща и верига заложни къщи, предоставяне на парични заеми обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността; Извършване на сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, като всички, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение ще бъдат упражнявани след получаването му.

2016-09-10
Промяна предмет на дейност
- Дейност на заложна къща и верига заложни къщи, предоставяне на парични заеми обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността; Извършване на сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, като всички, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение ще бъдат упражнявани след получаването му.
+ Предмет на дейност: работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, дейност на заложна къща и верига заложни къщи, предоставяне на парични заеми обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността; като всички, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение ще бъдат упражнявани след получаването му.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма