Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДАЛЕРА КОНСУЛТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203695018
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 10, 2015 09:24
Наименование
ДАЛЕРА КОНСУЛТ
Транслитерация
DALERA CONSULT LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ПИРИН, 35 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
СЧЕТОВОДНИ И ОДИТОРСКИ ДЕЙНОСТИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ, ДРУГИ БИЗНЕС УСЛУГИ, КОНСУЛТАНТСКИ ДЕЙНОСТИ В ОБЛАСТТА НА УПРАВЛЕНИЕТО, АДМИНИСТРАТИВНИ И С... СЧЕТОВОДНИ И ОДИТОРСКИ ДЕЙНОСТИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ, ДРУГИ БИЗНЕС УСЛУГИ, КОНСУЛТАНТСКИ ДЕЙНОСТИ В ОБЛАСТТА НА УПРАВЛЕНИЕТО, АДМИНИСТРАТИВНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ И ПРОУЧВАНЕ НА ПАЗАРИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ИЗРИЧНО ЗАБРАНЕНА ОТ ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РАЛИЦА АСЕНОВА СТАНЧЕВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РАЛИЦА АСЕНОВА СТАНЧЕВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДАЛЕРА КОНСУЛТ ЕООД на латиница "DALERA CONSULT LTD" с ЕИК/ПИК 203695018 е основана на 10 Септември 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Плевен, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - June 5, 2020 16:18
Годишен финансов отчет - July 4, 2016 09:25

Хронология

2015-09-10
Регистрация на фирмата

2016-06-15
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-07-06
Промяна предмет на дейност
- СЧЕТОВОДНИ И ОДИТОРСКИ ДЕЙНОСТИ, ДАНЪЧНИ КОНСУЛТАЦИИ, ДРУГИ БИЗНЕС УСЛУГИ, КОНСУЛТАНТСКИ ДЕЙНОСТИ В ОБЛАСТТА НА УПРАВЛЕНИЕТО, АДМИНИСТРАТИВНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ И ПРОУЧВАНЕ НА ПАЗАРИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ИЗРИЧНО ЗАБРАНЕНА ОТ ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
+ СЧЕТОВОДНИ И ОДИТОРСКИ ДЕЙНОСТИ,ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ, ДРУГИ БИЗНЕС УСЛУГИ, КОНСУЛТАНТСКИ ДЕЙНОСТИ В ОБЛАСТТА НА УПРАВЛЕНИЕТО, АДМИНИСТРАТИВНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ И ПРОУЧВАНЕ НА ПАЗАРИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ИЗРИЧНО ЗАБРАНЕНА ОТ ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма