Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛКАБЕЛ - СС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203700209
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203700209 от 2015-09-16 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 14, 2015 09:55
Наименование
ЕЛКАБЕЛ - СС
Транслитерация
ELKABEL - SS EOOD
Оборот
18,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
24 служители към 2019 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Силистра, ДОБРУДЖА, 31 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Предметът на дейност на дружеството е: покупко - продажба на ел. материали и метали; изработка и монтаж на ел. табла; вътрешна и външна търговска дейност; търговия с горива, строителни материали; по... Предметът на дейност на дружеството е: покупко - продажба на ел. материали и метали; изработка и монтаж на ел. табла; вътрешна и външна търговска дейност; търговия с горива, строителни материали; посредническа, комисионна, консигнационна търговия; строителна, ремонтна, сервизна, производствена, хотелиерска, ресторантьорска, туроператорска дейност; куриерска и спедиторска дейност в страната и в чужбина, представителство; услуги - транспортни и таксиметрови, туристически, консултантски; дейности като социално предприятие както и всички дейности, незабранени от закона.Дружеството преструктурира основната си дейнст в социално предприятие, като има за основна цел постигането на измеримо, положително социално въздействие, а не генерирането на печалба за своите собственици, членове и акционери, и което: предоставя услуги или стоки, които генерират социална възвръщаемост и/или ще използва метод за производство на стоки или услуги, който въплъщава неговата социална цел; ще използва своята печалба на първо място за постигането на основната си цел и е въвело предварително определени процедури и правила относно всяко разпределяне на печалба между собственици, което гарантира, че това разпределяне не накърнява основната цел; и се управлява по предприемачески, отчетен и прозрачен начин, по-специално чрез включване в управлението на работници, клиенти и заинтересовани страни, засегнати от стопанската му дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГАЛИН ИВАНОВ НАРЛЕВ (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГАЛИН ИВАНОВ НАРЛЕВ (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 18,000 -77.22% - -
2020 79,000 -63.26% - -
2019 215,000 834.78% 0 -
2018 23,000 - -
2017 0 - -
2016 20,000 66.67% - -
2015 12,000 - -

Служители

Година
Служители
2019 24 1100%
2018 2 100%
2017 1
2016 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛКАБЕЛ - СС ЕООД на латиница "ELKABEL - SS EOOD" с ЕИК/ПИК 203700209 е основана на 14 Септември 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Силистра, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 18,000 лв. което е с 77% по-малко от предходната 2020 година (79,000 лв.), а средният годишен ръст е 190%.

Хронология

2015-09-14
Регистрация на фирмата

2015-09-16
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203700209 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-10-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Силистра, ДОБРУДЖА, 31
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Силистра, ДОБРУДЖА, 31
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА ЕЛ.МАТЕРИАЛИ И МЕТАЛИ, ИЗРАБОТКА И МОНТАЖ НА ЕЛ.ТАБЛА, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ С ГОРИВА, СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, ПОСРЕДНИЧЕСКА, КОМИСИОННА, КОНСИГНАЦИОННА ТЪРГОВИЯ, СТРОИТЕЛНА, РЕМОНТНА, СЕРВИЗНА, ПРОИЗВОДСТВЕНА, ХОТЕЛИЕРСКА, РЕСТОРАНТЬОРСКА, ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ, КУРИЕРСКА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, УСЛУГИ - ТРАНСПОРТНИ И ТАКСИМЕТРОВИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, КОНСУЛТАНТСКИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Покупко-продажба на ел.материали и метали, изработка и монтаж на ел.табла; вътрешна и външна търговска дейност; търговия с горива, строителни материали; посредническа, комисионна, консигнационна търговия; строителна, ремонтна, сервизна, производствена, хотелиерска, ресторантьорска, туроператорска дейност; куриерска и спедиторска дейност в страната и чужбина, представителство; услуги-транспортни и таксиметрови, туристически, консултантски; дейности като социално предприятие;както и всички дейности, незабранени от закона. Дружеството осъществява дейност производство на мебели, изделия от дърво, производство на други мебели с КИД 3109 под формата на социално предприятие. Условията и редът за осъществяване на дейност, като социално предприятие се уреждат с фирмени правила, приети с Решение на Едноличния собственик.

2019-11-29
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба на ел.материали и метали, изработка и монтаж на ел.табла; вътрешна и външна търговска дейност; търговия с горива, строителни материали; посредническа, комисионна, консигнационна търговия; строителна, ремонтна, сервизна, производствена, хотелиерска, ресторантьорска, туроператорска дейност; куриерска и спедиторска дейност в страната и чужбина, представителство; услуги-транспортни и таксиметрови, туристически, консултантски; дейности като социално предприятие;както и всички дейности, незабранени от закона. Дружеството осъществява дейност производство на мебели, изделия от дърво, производство на други мебели с КИД 3109 под формата на социално предприятие. Условията и редът за осъществяване на дейност, като социално предприятие се уреждат с фирмени правила, приети с Решение на Едноличния собственик.
+ Предметът на дейност на дружеството е: покупко - продажба на ел. материали и метали; изработка и монтаж на ел. табла; вътрешна и външна търговска дейност; търговия с горива, строителни материали; посредническа, комисионна, консигнационна търговия; строителна, ремонтна, сервизна, производствена, хотелиерска, ресторантьорска, туроператорска дейност; куриерска и спедиторска дейност в страната и в чужбина, представителство; услуги - транспортни и таксиметрови, туристически, консултантски; дейности като социално предприятие както и всички дейности, незабранени от закона.Дружеството преструктурира основната си дейнст в социално предприятие, като има за основна цел постигането на измеримо, положително социално въздействие, а не генерирането на печалба за своите собственици, членове и акционери, и което: предоставя услуги или стоки, които генерират социална възвръщаемост и/или ще използва метод за производство на стоки или услуги, който въплъщава неговата социална цел; ще използва своята печалба на първо място за постигането на основната си цел и е въвело предварително определени процедури и правила относно всяко разпределяне на печалба между собственици, което гарантира, че това разпределяне не накърнява основната цел; и се управлява по предприемачески, отчетен и прозрачен начин, по-специално чрез включване в управлението на работници, клиенти и заинтересовани страни, засегнати от стопанската му дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма